Потрес! Пияна благоевградчанка зад волана предизвика верижна катастрофа край Кресна, моторист пострада в Благоевград

20 Май 2019 | 11:20
0 коментара
Криминално

На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

На 17.05.2019г. около 13:50 часа на ПП1 Е-79 между гр.Благоевград и гр.Кресна, лек автомобил „Шевролет Круз“, управляван от Е.С./28г./ от гр.Благоевград, предприемайки маневра „изпреварване“ се блъска в насрещно движещ се лек автомобил „Рено“ с 52-годишен водач, който се завърта, навлиза в лентата за насрещно движение, блъска се в лек автомобил „Фолксваген“ с 36-годишен водач, след което отскача и се блъска в товарен автомобил „Нисан“ с 50-годишен водач.

В резултат на инцидента, с охлузни рани в областта на врата и крака, е пострадала 47-годишна жена, пътуваща в товарния автомобил „Нисан“.

След извършен медицински преглед, същата е освободена за домашно лечение.

С техническо средство е установено, че водачката Е.С. е шофирала с наличие на 1,49 промила алкохол в издишания въздух.

На 18.05.2019г. около 13:40 часа на бул. „П.Яворов“ в гр.Благоевград, влекач „Волво“, управляван от И.Б./60г./ от гр.Благоевград, завивайки на ляво от крайна, дясна лента, отнема предимството на мотоциклет „Хонда“ с 32-годишен водач от гр.Благоевград, в резултат на което настъпва ПТП.

С охлузна рана на ръката е пострадал мотоциклетистът, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение./Снимка - илюстративна/

Добавете Вашия коментар

TOP