Последно сбогом! С вой на сирени на линейките изпратиха покойния разложки лекар Спас Радев

23 Ноември 2020 | 14:20
8 коментара
Общество

Бдение в памет на разложкия лекар д- р Спас Радев се състоя днес в двора на МБАЛ- Разлог.

С падане на колене, едноминутно мълчание и вой на сирени, всички колеги на медика почетоха паметта му. Те са покрусени от огромната загуба.

“Той не беше само наш колега, а и наш приятел. Той беше надежда за стотици, човек с огромно сърце, добър, всеотдаен, отдаден на професията и на това да помага на другите. Отиде си достойно, както и живя.”, споделиха през сълзи колегите му.

Днес в Разлог е Ден на траур. Знамената на всички общински сгради са смъкнати наполовина.

Добавени коментари

ДО Аз публикува:
23 Ноември 2020 | 20:48
Пич, да правят си реклама, от няколко седмици навсякъде се рекламират. И тръбят насякъде колко по добри са от Банско, на наш гръб реклама правят, ама ние си ги знаем що за стока са.. Лека му пръст на докторът и нека се пазим всички, живи и здрави догодина , тази беше тежка ...
Аз публикува:
23 Ноември 2020 | 19:39
Поклон пред паметта на д-р Радев ! Почивайте в мир ! Относно коментара за механа Бабуч, мисля че някой злоупотребява с името им ! Това съобщение е като коментар на всяка статия , за това не бързайте да съдите !
Просто аз публикува:
23 Ноември 2020 | 19:08
Безсрамници!! Тука ли е мястото да си предлагате пиянските ви кръчми... Свет се пали баба си я реши... срамота, грехота че си замина е единствения читав доктор. А вие си предлагате услугите в оремаците
гост публикува:
23 Ноември 2020 | 17:15
Тепърва ще започнете да виете , защото тепърва ще започвате да чувствате неговата липса , тъй като влачеше цялото вътрешно на гръб и не само . Почивай в мир , д-р Радев ! Ти си стахотен човек и оставаш такъв завинаги ! Едно голямо БЛАГОДАРЯ И ПОКЛОН !
до изрода от Банцко публикува:
23 Ноември 2020 | 16:05
1. А ти от къде знаещ какво е имал докторър бе кретен?! 2. Дори и да е имал какво от това долен олигофрен?!3. В днешно време рак на белия дроб не означава автоматично смъртна присъда, още по-малко да си отиде толкова бързо и млад! 4. Поне на тоя ден си спести Античовешките ти мисли и писания! Бог да прости младия и добър лекар! Нека Господ е с най-близките му в тези тъмни, тежки и мъчителни часове и дни за тях!
Селянин публикува:
23 Ноември 2020 | 15:35
ДОКТОРА си замина от този свят, дали е имал или нямал заболяване, това не е важно, ВАЖНОТО е, че Разлог и региона ЗАГУБИХМЕ прекрасен ЧОВЕК И СПЕЦИАЛИСТ!
Разлог публикува:
23 Ноември 2020 | 15:22
Стига глупости, не е имал никакво заболяване, а ти информаторче си жалко същество, бъди човек бе глупак
Банцко публикува:
23 Ноември 2020 | 15:09
Защо не кажете че доктора е имал рак на белия дроб

Добавете Вашия коментар

TOP