Посланици на доброто раздадоха един тон храна на хора в нужда

21 Април 2020 | 15:28
0 коментара
Общество

Десетки фирми и хора се обединиха около добра кауза в навечерието на Великден. Целта на кампанията бе да се помогне на нуждаещи се хора в Благоевград, в селата Покровник и Падеш и в град Рила. За великденските празници бяха събрани 1000 килограма хранителни продукти, които достигнаха до над 100 семейства по време на инициативата "Да бъдем хора - да дарим храна!, организирана от Сдружение "Доброта". Всички пакети бяха раздадени от доброволци на сдружението на хора в нужда.

"Заедно с всички Вас, хора с големи сърца, успяхме да зарадваме нуждаещите се преди големия християнски празник - Великден! Заедно доказахме, ще доброто съществува и силно вярвам, че отново заедно можем да преминем през всяка една трудност", заяви Димитър Димитров от сдружението.

Той напомни, че кампанията ще продължи до края на обявеното извънредно положение - 13 май. Набират се хранителни продукти в пункта на неправителствената организация, който се намира в Благоевград, на ул. „Тодор Александров" №23. Той е отворен всеки работен ден от 09.00 до 18.00 часа.  

„Молим всеки, който знае за семейство, което е останало без препитание или се нуждае от хранителни продукти, да се свърже с нас чрез Фейсбук страницата на Сдружението или на имейл адрес [email protected]”, призовават посланиците на доброто.

Снимки: Сдружение "Доброта"

Добавете Вашия коментар

TOP