Популярната новинарка Ани Салич се отдаде на любовни ласки в Сандански

08 Март 2018 | 16:41
0 коментара
Любопитно

Благоевградчанката, водеща на новините по Нова телевизия Ани Салич лети на крилете на любовта с ново завоевание, пише HotArena.

Новият мъж в живота на телевизионерката е видимо по-млад от нея с няколко години. Все още не е ясно кой точно е той и с какво се занимава, но очевидно е заможен мъж, писа пък „Уикенд“.

След тежкия развод с бившия си съпруг Бранко, новинарката буквално разцъфна. 48-годишната благоевградчанка изглежда зашеметяващо и е свалила най-малко 10 кг. Екранната партньорка на Ники Дойнов е видимо подмладена и освежена. Оказа се, че причината е в новия й любовник.

Двамата били забелязани миналия уикенд да отмарят в 4-звезден хотел в Сандански. Неслучайно Ани избрала за романтичната почивка закътан семеен хотел, където да не се набива на очи. Персонала обаче веднага разпознал звездата на Нова телевизия. Мълвата, че Салич и неизвестно за широката аудитория гадже са отседнали в малкия хотел, веднага се разнесла из Сандански. 

 Първите слухове, че в спалнята на Ани вече не е тихо, се появиха около Новогодишните празници. Тогава водещата публикува в личния си профил във Фейсбук благодарност на мъжа, който я обича, без да споменава името му. 

Покрай празника на влюбените – Свети Валентин, Салич отново се изкуши и пусна в интернет снимка на бутилка скъпо червено вино и две чаши, поставени върху легло – сигурен знак, че е отпразнувала 14-ти февруари с любимия мъж. 

Още миналата година Ани започнала да се представя с моминската си фамилия Валеова, но по настояване на ръководството на Нова телевизия, изписвали на екран фамилията, с което е добила популярност – Салич.

Макар че връзката на тв водещата не била само мимолетна авантюра, тя не платирала да минава отново под венчило заради порасналите си деца.

От брака със сръбския си съпруг Бранко новинарката им има 18-годишен син Лазар и 11-годишна щерка Хана.

 

Добавете Вашия коментар

TOP