Популизма на войводите в Петрич удари дъното! Защо съветниците от ВМРО гласуваха "за" ,а сега "против" развитието на Рупите?

08 Юни 2018 | 17:21
11 коментара
Общество

Популизма на войводите в Петрич удари дъното! Защо съветниците от ВМРО гласуваха "за" а сега "против" развитието на Рупите?

Pirinsko.com разполага с документ, на който се вижда, че съветниците от ВМРО-Петрич гласуват "ЗА" на заседание 4 на Общински Съвет- Петрич, мандат 2015-2019г., което е първото гласуване, свързано с Рупите и е за одобряване на задание за проектиране за изготвяне на ПУП-ПРЗ за посочените в решението имоти.

Втората точка от решението е свързана с разрешаване изготвянето на ПУП-ПРЗ за цитираните имоти във връзка с промяна на предназначение от земеделска земя за обект "къщи за гости".

Недопустимо! Училищен автобус от Разложко джитка през ж.пп прелез на червено заради повердена бариера снимка 1

 

На заседанието на ПК по ТСУТЕ Стоян Божинов също гласува "За"

Недопустимо! Училищен автобус от Разложко джитка през ж.пп прелез на червено заради повердена бариера снимка 1

 

Защо си променят мнението общинските съветници от ВМРО, и колко струва смяната на вота, питат читатели на медия Pirinsko.com.

Вероятно Стоян Божинов защитава роднинските интереси и е поел ангажимент към бизнеса в Сандански, за да спъва проекта на Рупите!

 Ето какво публикува Стоян Божинов в социалната мрежа Фейсбук:

Да вкараме още малко яснота по темата за Рупите!!!

За всички, които се чудеха "кой, къде е бил до сега", предоставяме на вашето внимание протоколите от заседанието на ОбС- Петрич.

ПРОТОКОЛ №24, от 28.07.2017 г. 
Предложението е на КМЕТА- Димитър Бръчков.

"Колеги, подлагам на гласуване следващото предложение: под номер 26 в днешния дневен ред на Общински съвет- Петрич да влезе Предложение от г-н Димитър Бръчков, кмет на община Петрич относно: Разрешаване за изработване на Подробен устройствен план- План за регулация и застрояване /ПУП-ПРЗ/ за ПИ с №000348, м."Рупите", който да се отреди за "къщи за гости, СПА център и административна част". Колеги, в режим на гласуване сме."

Ето "Къде бяха войводите?"

Кирил Стойков - против
Стоян Божинов - против
.
.
.
другото е без коментар!!!

 Недопустимо! Училищен автобус от Разложко джитка през ж.пп прелез на червено заради повердена бариера снимка 1

 
 

Припомняме за инвестиционното намерение на бизнесмена Валентин Парапунов е за вдигане на СПА комплекс и 10 къщи за гости в местността, близо до храма на Ванга. За инвеститори се сочат освен Валентин Парапунов, дъщеря му Силвия, като се спряга и името на санданския бизнесмен Коко Динев.

В началото на годината Басейнова дирекция Западнобеломорски район – Благоевград е одобрила промяната на предназначението на 9496 квадратни метра земеделска земя от седма категория, неполивна собственост на фирмата на петричкия бизнесмен Валентин Парапунов, за изграждане на обект „Къщи за гости, администрация, ресторант и СПА център“ в имоти в местността Рупите.

Добавени коментари

Стоян Божинов публикува:
13 Юни 2018 | 09:26
Бриндо,защо се правиш на малоумен.Не виждаш ли какво е гласувано 2015 г.-три едноетажни къщички,ниско строителство,а през 2017 г. цял комплекс за над 200 клиенти.Как не се наядохте,бе измамници!
xaxaxxa публикува:
09 Юни 2018 | 19:09
Do gospodina s ime Radkin:Da go dyxash nqmash nikakva qsnota v glavata,prost chovek.
Angel публикува:
09 Юни 2018 | 18:48
Ei mar6o da my lapa6 na kmeta drangovskia kyra
Angel публикува:
09 Юни 2018 | 17:41
Ei ne6tasnik da my go lapa6 na kmeta na drangovo
angel публикува:
09 Юни 2018 | 17:37
ei ne6tasnik da my go lapa6 na angel na mneta na drangovo
bojinov ne me gubeta kato simpatizant na vmro публикува:
09 Юни 2018 | 14:33
as sym simpatizantka na vmro no povedenieto na bojinov me bezpokoi mnogo za strukturata v petrich. edni govorqt che sa slugi na smukov drugi govorqt che kakvo im kaje chombe treti edi kakvo si no mislq che istinata e che se nabludava edna samovolna poziciq na stoikov i bojinov, koito izglejda sledvat samo i edinstveno sobstvena izgoda kato pred horata paradirat che mileqt za obshtina petrich izglejda vsichko e edin cirk.
Петя публикува:
09 Юни 2018 | 00:37
ЗА ТОЗИ КОЙТО НЕ ЗНАЕ ИВАН ТЕРЗИЕВ УПРАВИТЕЛЯТ НА ШАРЛОПОВ Е КУМ НА БОЖИНОВ! А ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ СЪЩАТА ТАЗИ ВЕРИГА ХОТЕЛИ СЕ ОПИТА ДА ЗАКУПИ ИМОТИ В МЕСТНОСТТА РУПИТЕ НО БЕЗ УСПЕХ.
Мечо публикува:
08 Юни 2018 | 22:39
2015 godina, neahto nogo staro mi se gleda.... nema kak da izmestite fokusa mrasni gerbadjii... A pokajete, che sega ste protiv
Радкин публикува:
08 Юни 2018 | 20:10
Какви войводи Стоян Смуков Ангел кмето на Дрангово айдуци рекет комар и багаж...
лелелелеле публикува:
08 Юни 2018 | 19:16
ето къде бяха войводите е къде са бе стояне къде един път гласуваш за а после против за едно и също нещо. честно казано по едно време ти бех повервал ама си оставаш пр... милиционер популизъм е правилно евала войводи евала
срам за петрич за вмро публикува:
08 Юни 2018 | 19:11
Божинов е нема такава излагация и тва е меко казано популизъм това е срам и позор за ПЕТРИЧ за ВМРО за вас като общински съветници да слугувате на комашинти управител на Шарлопов. Слугуваш на бизнса в Сандански а не на Петрич да се развива като туристическа дестинация.

Добавете Вашия коментар

TOP