Полицията в Разлог издирва собственика на фандромата, която едва не уби моторист на пътя

17 Август 2017 | 18:17
6 коментара
Общество

Криминалисти от РПУ Разлог нищят мистерията около фандромата, която едва не отне живота на 58 – годишния моторист Васил Марценков от града.

Сигурни източници на Pirinsko. сom довериха, че полицаите в Разлог все още нямат яснота около това, кой всъщност е собственика на машината и коя е фирмата, от която тя се стопанисва.

По думите на наши информатори, водача на фандромата, предизвикал тежкия пътен инцидент е уверил органите на реда, че до края на днешния работен ден ще им предаде документите на машината.  Това обаче така и все още не се е случило, категорични са и от кухнята на полицейската дирекция в Разлог.

Към момента е ясно само, че фандромата се движела по улиците на града без застраховка и преглед.

Под сурдинка в Разлог пък  усилено се коментира, че 90 % от строителните машини по обектите в града и региона са без застраховки и без да са минати на прегледи, които принципно са абсолютно задължителни.

„Човек ли трябва да умре, за да обърне някой сериозно внимание на нещата” ?, възмутено питат разложани и недоумяват, кой, как и защо е разрешил на машина от този род да излезе на пътя.

Припомняме, че на 16 август т.г  57 – годишния Васил Марценков от Разлог пострада тежко, след като строителна машина /фадрома/, управлявана от 52-годишен водач от Разлог, навлиза в насрещната лента за движение и го блъска, докато кара мотоциклета си „MZ“.

Инцидентът станал на ул. „Годлевски път” в Разлог. Вследствие на удара, В. Марценков е настанен в болница с фрактура на две ребра, спукан далак и спукан череп с опасност за живота.

 

 

 

 

 

Добавени коментари

Гражданин на Разлог публикува:
18 Август 2017 | 18:49
Драги съграждани, тука работата много намирисва. Щом всички мълчат - РПУ, Община, Фирми - Значи работата е дебела. Цели се да мине време, да се забрави и пак старата песен на нов глас. Ако човек се удари с колелото си в купа гюбре (които тука никак не са кът), на секундата ще бъде идентифициран само по стойката на колелото. Цялата община е опасана с камери, там е имало хора, как така никой нищо не е видял? Нека не оставяме случая да се потули най-малко заради този човечец който в крайна сметка си изпати.
До РУП Разлог публикува:
18 Август 2017 | 18:21
Ето фирмите които имат фадроми в Разлог: Миле Инжинеринг (но не е била тяхната). Бул-лес, триада, петада и т.н. фирмите на Иван Стойчев. Ем-сгрой (жокер). Балканстрой ако не я е взела банката. Вин-строй - едва ли могат да я заредят.
justice публикува:
18 Август 2017 | 09:31
Голяма мистерия наистина..."издирването" ще е с цел прикриване на собственика или оправяне на документите със задна дата...пази боже да очакваш полицията в разлог да свърши някаква работа като хората, имайки предвид образованието и квалификацията им, както и миналото им, преди да започнат работа в полицията...
питанка публикува:
18 Август 2017 | 08:39
кажи де на кой е фадромата
Англичанин публикува:
18 Август 2017 | 03:16
В това тъпо села я има я няма повече от 4 фадроми. Много е сложно да се разбере коя е била по това време там. Иначе на всички ни е ясно че всичките са бес никакви документи. Ние всички сме глупаци, само ТЕ са умни. Ние сме слепи и нищо не виждаме, не чуваме и не знаем...
Леле колко сте смешни публикува:
18 Август 2017 | 03:08
Питайте което искате пеленаче ще ви каже.....

Добавете Вашия коментар

TOP