Полицията в Петрич конфискува спортни стоки носещи запазени търговски марки „ADIDAS“, „NIKE“ и „CONVERSE“

18 Май 2018 | 09:40
1 коментара
Общество

Акция по линия на противодействие на разпространението на стоки, носещи запазени търговски марки без разрешение на правоносителя им, е проведена на 17.05.2018г. на територията на гр.Петрич.

От полицейски служители на РУ-Петрич и сектор „ПИП“ при ОДМВР-Благоевград е извършена проверка на магазин за спортни стоки, като са намерени и иззети около 69 артикула с поставени марки „ADIDAS“, „NIKE“ и  „CONVERSE“.  

  1. Припомняме, че на 09.05.2018г. в гр.Петрич, е проведена акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на стоки, носещи запазени търговски марки,  без разрешението на правоносителите.
  2. Проверени бяха търговски обекти за продажба на дрехи, като са намерени и иззети около 55 бр. спортни стоки /екипи, блузи, шапки и къси панталони/, носещи марките„ADIDAS“ и „NIKE“ и около 22 чифта маратонки, носещи марката „NIKE“.
  3.  
  4. Само преди три дни подобна акция бе проведена на територията на гр. Сандански.

    Проверени бяхаа търговски обекти, като в един от тях са намерени и иззети около 346 артикула, а във втори около 153 артикула с поставени марки „ADIDAS“, „NIKE“ и „CONVERSE“.

  5.  
  6. По случаите са образувани досъдебни производства. Работата продължава, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Благоевград.

Добавени коментари

Само ПОЛИЦИЯТА В ПЕТРИЧ РАБОТИ публикува:
18 Май 2018 | 15:25
Браво

Добавете Вашия коментар

TOP