Полицията в Благоевград арестува Бай Пешо за блудство с 14 год. момиче в кв.Струмско

26 Септември 2016 | 08:39
3 коментара
Криминално
Полицията в Благоевград арестува Бай Пешо за блудство с 14 год. момиче в кв.Струмско

Полицията арестува Бай Пешо за блудство с 14-годишно момиче в благоевградския кв. Струмско, съобщава репортер на Pirinsko.com.

Бай Пешо, който е с три байпаса на сърцето блудства с 14-годишната си съседка Ц.М. Той хванал момичето за ръката и започнал да си масажира атрибутите, освен това дърпал момичето към апартамента си, където живее, като и казвал, че си е самичък вкъщи, за да правят любов. Грозната сцена видял и друг комшия от съседния вход на ул. Броди №42 на име Видин, който вчера също бе разпитан в полицията. След като се отскубнало безпомощното момиче сигнализирало първо на баща си, който подал сигнал на тел.112.

Мигновен но около 13:00 часа вчера служители на 02 РУП-Благоевград задържаха в ареста за 24 часа възрастният мъж известен в кв. Струмско, като Бай Пешо.

Работата по случая продължава.

Очаквайте подробности!

Добавени коментари

Vase публикува:
26 Септември 2016 | 18:20
А бе, милка мойто момиче/момче, да нямаш случайно проблеми с главния мозък? Те хората нарочно само иницялите са и дали на момичето, а ти идваш тука и ѝ даваш името, че даже и адреса... Така случайно ЕГН-ето да и знаеш?
МАГАРЕТО публикува:
26 Септември 2016 | 14:26
Същия боклук живее на първия етаж дано влезе в панделата та да му покажат как се търкат мъжки полови органи на този засмардел старец!
milka публикува:
26 Септември 2016 | 13:47
da tova e cveti ot nashiq blok na brodi 42 b jiveem vchera policaite idwaha na nqkolko pyti pred bloka da no go wkarat v zatvora tozi izrod;

Добавете Вашия коментар

TOP