Полицията с драконовски мерки преди мача ЦСКА - Копенхаген

08 август 2018 | 12:54
0 коментара
Полицията с драконовски мерки преди мача ЦСКА - Копенхаген

Столичната дирекция на вътрешните работи предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата във връзка с предстоящата футболна среща между ЦСКА и Копенхаген.

Мачът ще се играе от 20.45 ч. на 9 август (четвъртък) на Националния стадион "Васил Левски".
 
Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.
 
На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Няма да бъдат допускани посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни лица ще влизат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.
 
Феновете на гостуващия отбор ще бъдат пропускани през вход 4 на сектор „Б“. Привържениците на ЦСКА ще могат да влизат през всички входове на сектори „А“ и „В“, и през входове 18 и 22 на сектор „Г“, като при необходимост ще бъдат отворени и входове 16 и 17 на сектор „Г“.
 
Охраната на спортната среща ще се осъществява съвместно от частна охранителна фирма и полиция. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи (оръжие, ножове, боксове, бутилки и др.).


За да бъде избегнато струпване, зрителите се приканват да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 18.30 ч.

 
Във връзка с провежданото спортно събитие, в късните следобедни часове е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част, предупреждават органите на реда.


Добавете Вашия коментар!