ПОЛИЦИЯТА НА КРАК! Изстрели от автомат „Калашников“ събудиха тази сутрин жителите на Дупница

23 Септември 2017 | 08:53
0 коментара
Общество

Изстрели от автомат „Калашников“ събудиха тази сутрин жителите на Дупница. Откосите от стрелбата се чули около 5 часа в квартала около градинката „Левски“ в града. Районът веднага бил отцепен от полицаи. Движението на хора и автомобили било отцепено от градинката до училище „Паисий Хилендарски“. Криминалисти са снели отпечатъци и броили гилзи, като за поемни лица са ползвали хора от охранителна фирма.

Заради инцидента, който станал до кварталната баничарница, дори работниците в нея не били допуснати до работните си места.

Автомат „Калашников“ е оръжие за масово унищожение на жива сила. То е много опасно и силно пробиваемо. За щастие при инцидента в Дупница няма данни за пострадали. Води се разследване.

Млада жена от София падна в полицейски капан в Дупница. Инцидентът снощи при проверка в центъра на града. Ченгетата спрели шофьорката и при направения оглед на скъпият й автомобил – Ауди, открили два буркана с наркотично вещество. Започнало основно претърсване на колата. Свидетели на тараша станали намиращите се наблизо таксиметрови шофьори, които останали същисани.

Наркотикът е иззет.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP