Полицията арестува тото милионера на Благоевград Румен Пеовски, нападнал с пушка и косачка жителите на село Покровник

20 Юни 2017 | 09:19
2 коментара
Общество

Полицията арестува тото милионера на Благоевград Румен Пеовски, нападнал с пушка и косачка жителите на село Покровник.

Видимо пиян снощи малко след 21:00 часа тото милионерът нападнал комшиите в селото с косачка, а след това и с ловна пушка, с която се сдобил след, като разбил касата на баща му в къщата на кокетното село Покровник.

 

Гонил комшиите и малките деца, като насочвал пушката и отправял заплахи без да му мигне окото. Пушката е иззета от къщата на Пеовски от служители на полицията. Той бе издирван под дърво и камък с часове, но след бързата реакция на полицията бе открит в къщата на свой авер. 

 

Припомняме, че преди един месец 56-годишният Румен Пеовски от село Покровник бе късметлията пуснал фиш на стойност 1,20 лева в тотопункта в благоевградския квартал „Струмско“ срещу хранителен магазини от веригата "Стоми".

Джакпотът в играта 6 от 42 на Тото 2 в размер на 1 663 872.70 се падна на "Пео", който познават благоевградчани с щастливите числа 5, 12, 16, 24, 32, 42 .

 

Очаквайте подробности!

 

Добавени коментари

Някой публикува:
20 Юни 2017 | 23:49
Човека е за болница . ТОЙ Е ОПАСЕН , КАКТО ЗА ВСИЧКИ ОКОЛО НЕГО , ТАКА И ЗА САМИЯ СЕБЕ СИ . Хората с които се е събрал са лоши и искат да му вземат парите по всякакъв начин . Друсат го с наркотици и алкохол и му промиват мозъка , а полицията не им се занимава да правят тестове за алкохол , защото след това ще си създадат прекалено много работа , тъй като трябва да да ходят по дирите на разни бивши затворници .... жалко за семейството на човека , дано го приемат в болница за лечение и се оправи
ужас публикува:
20 Юни 2017 | 10:41
извадиха му патрона от пушката и я разглобиха а преди това зет му го напердаши този човек е за лудницата изгонил е майка му и баща му спали са при зет му снощи пълен психар как може да гониш децата с косачка и пушка и да насочва оръжие срещу хората това е безумие патрона е в един кмет

Добавете Вашия коментар

TOP