Полицейска патрулка блъсна 24-годишен мъж край дупнишкото село Крайници

18 Януари 2021 | 07:56
0 коментара
Криминално

24-годишен мъж пострада тежко при пътен инцидент с полицейска патрулка край дупнишкото село Крайници. Емилиян Добранов е настанен за лечение в „Пирогов” с пукнат череп и счупен таз.

Инцидентът станал в събота около 6,00 часа сутринта. Емилиян Добранов и още двама негови приятели били на частно парти в имот на техен приятел, който се намира на Самоковско шосе, близо до Крайници. Сутринта, когато купонът приключил, трима от младежите си извикали такси и излезли на пътя да го чакат. В този момент по пътя минал полицейски патрулен автомобил, управляван от Владимир Х.

"Емилиян помисли, че е таксито, и изтича на пътя да го посрещне, в този момент беше блъснат от патрулката със страничното огледало. Падна на асфалта, от което са и травмите му”, коментираха негови приятели.

На мястото на инцидента е пристигнал следователят Валентин Михайлов от следствената служба в Дупница.

Пострадалият е с пукнат череп и счупен таз. Вчера негови приятели са дарявали кръв в „Пирогов”. От там съобщиха, че състоянието му е стабилно и няма опасност за живота му.

От пресцентъра на ОД на МВР – Кюстендил съобщиха, че при пътен инцидент младеж изведнъж е излязъл на пътя и е ударен със страничното огледало на полицейския автомобил. „На място е пристигнал следовател, пред когото е взета кръвна проба за алкохол на пострадалия и на униформения служител. Следствието работи по случая”, заявиха от пресслужбата на полицията.

Емилиян Добранов живее в Приморско, където родителите му имат хотел. Семейството има вила в село Самораново, която ползва рядко. Местни жители съобщиха, че Емилиян е бил тези дни в селото, но не общувал с никого от месните жители.

Бащата на пострадалия мъж Марио Добранов-Добранката е доста популярен в Дупница, където е роден. Той е един от първите, отворили автокъщи в града, но преди години се е изнесъл със семейството си в Приморско, където развива туристически бизнес. Вчера репортер на “Струма” се опита да се свърже с него, но телефонът му беше изключен.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP