Полицаят Ангел Ангелов от Симитли се врече във вярност до живот на любимата си Вася Секулска

03 Октомври 2017 | 21:15
0 коментара
Хайлайф

Мощни хора разлюляха благоевградският хотел „Езерец” по повод на сватбеното тържество на  полицейския служител от Симитли Ангел Ангелов и съпругата му Вася Секулска.

Двамата влюбени размениха сватбени халки и се врекоха във вярност до живот пред погледите на десетки свои роднини, близки и приятели, които останаха като омагьосани от красотата на булката.

Купонът по случай най – любовния ден на Вася и Ангел ще се помни дълго и от служителите в един от най – елитните хотели на Благоевград – „Езерец”, които признаха, че толкова весела сватба там отдавна не е имало.

Кумове на младото семейство бяха сем. Бикови от Крупник, които изненадаха младоженците с екскурзия за двама до най – романтичния град в света – Париж.

За доброто настроение на сватбарите се погрижи оркестърът на Пухи от село Полена. Полицай Ангелов вдигна наздравици с колегите си от Симитли и шефа на участъка Йордан Латинов, който им пожела щастлив и безгрижен семеен живот.

Вдиганите тежки наздравици през цялата вечер бяха за здраве, щастие, късмет и нестихваща любов на Вася и Ангел, както и къща пълна с много деца.

снимки:Струма

Добавете Вашия коментар

TOP