Полицай с опасност за живота, блъснат при опит за проверка, издирват шофьора

16 Декември 2018 | 13:38
0 коментара
Криминално

39-годишен полицай е с опасност за живота, след като е бил блъснат от автомобил, който не се подчинил на сигнал за спиране, съобщиха от МВР.

Раненият е със счупени три ребра и бедрена кост, информираха Дарик от столичната болница „Св. Анна”. Издирването на шофьора, блъснал униформения, продължава.

Инцидентът се случил преди полунощ на столичния бул. „Александър Малинов” в квартал „Младост”.
 
Полицейски екип забелязал автомобил „Фолксваген“, за който имало съмнение, че няколко пъти не се е подчинявал на сигнали за спиране. Веднага били предприети действия.

При подаден му пореден сигнал от полицията да спре, шофьорът извършил маневра на заден ход, симулирайки намерение за спиране, и ударил паркиран лек автомобил. След това рязко потеглил напред, блъснал един от униформените и успял да избяга.
 
Пострадалият незабавно е бил транспортиран с линейка до болница „Св. Анна,” посочи пред Дарик Антон Луков, говорител на лечебното заведение.

„39-годишен мъж, докаран е в 23:46 ч. в тежко състояние. Хоспитализиран е веднага в клиниката по реанимация на УМБАЛ „Света Анна“. Мъжът е с фрактура на бедрена кост, счупени три ребра и множество други наранявания. С опасност за живота е“, обясни Луков.

Добавете Вашия коментар

TOP