Полицаите от Благоевград и Симитли се събраха на купон по случай професионалния празник

09 Ноември 2017 | 23:28
3 коментара
Хайлайф

Полицаите от Благоевград и Симитли се събраха на банкет по случай професионалния си празник Архангеловден. На тържеството, което се състоя в парк-хотел „Бачиново“, бяха директорът на ОД на МВР – Благоевград ст. комисар Николай Хаджиев с двамата си заместници Димитър Кръстев и Георги Кьосев, началниците на районните управления и много полицаи.

Организацията на купона беше на ниво, масите бяха отрупани с мезета и питиета в чест на служителите на реда, които работят под ежедневен стрес и тежки условия на труд. За доброто настроение се погрижиха музикантите от оркестъра, които вдигнаха адреналина с виртуозните си изпълнения. На дансинга се извиха кръшни хора и танци, а след ресторанта по-бодрите полицаи продължиха купона в нощните заведения.

Празникът на полицията се чества за пръв път на Архангеловден през 1924 г., след 1943 г. е прекъснат до 1994 г., когато е възобновен по предложение на Националния полицейски синдикат. През 1999 г. е обявен за празник на НС „Полиция“ с решение на Министерския съвет, а през 2008 г. е утвърден като официален празник и от 40-ото народно събрание с приетите допълнения в Закона за МВР.Струма

Добавени коментари

пешо публикува:
12 Ноември 2017 | 11:31
Кольо Каде е жена ти ?
милиция публикува:
12 Ноември 2017 | 11:06
Петров прасе жена ти не само мишев а и везенката я ете а ти стоиш малчиш и чадъра им държиш ! ! !
максев публикува:
10 Ноември 2017 | 07:26
е първата снимка колаж или е истинска или съвпадение на моето мнение

Добавете Вашия коментар

TOP