Полицаи от Петрич задържаха водач на „Фолксваген Поло” с марихуана и амфетамин, шофьор на фадрома в Разлог излезе извън платното си и се заби в моторист

17 Август 2017 | 12:36
0 коментара
Общество

Полицейски служители от Петрич задържаха за 24 часа, 28 – годишен петричанин, управлявал лекия си автомобил „Фолксваген Поло” след употреба на марихуана и амфетамин. Случаят е от 16 .08. т.г., когато той е спрян за проверка на пътя от служители на РПУ Петрич. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.343Б, ал.3 от НК.

Ден след Голяма Богородица пък в Разлог пострада 57 – годишен моторист, информират още от ОД на МВР в Благоевград. Той е с фрактура на две ребра, спукан далак и спукан череп е пострадал водачът на мотоциклета.

На 16.08.2017 г. на ул.“Годлевски път“ в гр.Разлог, строителна машина /фадрома/, управлявана от 52-годишен водач от гр.Разлог, навлиза в насрещната лента за движение и блъска мотоциклет „MZ“ с 57-годишен водач от гр.Разлог. В резултат на инцидента с фрактура на две ребра, спукан далак и спукан череп е пострадал водачът на мотоциклета.

42 – годишен санданчанин пък е задържан с наличие на 1,74 промила алкохол в издишания въздух. Той е спрян за проверка докато шофирал личния си автомобил „Мазда” тази нощ около 03:05 часа по ул.“Свобода“ в гр. Сандански,

С алкохол отново тази нощ докато шофира е задържан и 20 – годишен банскалия, информират от полицията в Благоевград. Младежът управлявал лек автомобил „Ленд Ровър” с наличие на 1,28 промила алкохол  издишания въздух.

 

Добавете Вашия коментар

TOP