Покермилионерът от Благоевград Константин Капчин дра гърло на стадиона в подкрепа на любимия „Пирин”

15 Май 2018 | 17:56
3 коментара
Любопитно

Новоизлюпеният покермилионер от Благоевград Константин Капчин вика с пълно гърло в подкрепа на любимия си отбор „Пирин” по време на снощния мач между орлетата и отбора на „Етър” – Велико Търново.

Напук на разпространилата се преди време мълва, че покермилионерът мистериозно е изчезнал,след като прибра парите от печалбата, снощи Капчин бе забелязан от наш репортер на стадиона в Благоевград във видимо добро настроение и изключително ентусиазиран.

На крак и с възгласи "Хайде наште" и "Пирин - оле -оле", той до последно даваше кураж на пиринските момци, които въпреки бурната подкрепа от страна на присъстващите загубиха мача.

Припомняме, че преди време, Константин Капчин изби рибата, след като завърши втори на онлайн турнир по покер и прибра над 700 000 долара, или повече от един милион и сто хиляди лева.

Към днешна дата от обкръжението му споделят, че Капчин сменил номера телефона си и внимателно подбирал приятелите си.

Благоевградчанинът пожъна небивал късмет на юбилейния турнир Sunday Million в платформата PokerStars. Нашенецът с никнейм kаpchin стана втори и прибра главозамайващата сума от над 1 120 000 лева.

Турнирът се проведе в два дни и в него участваха близо 35 000 души, почти 10 000 от които са направили re-entry. Началото беше в неделя вечерта, а последната ръка в турнира бе изиграна към 5.15 часа във вторник.

Наградният фонд беше 10 милиона, по случай 12-годишнината на турнирите Sunday Million.

Добавени коментари

Иво публикува:
19 Май 2018 | 23:04
Това сина на агента от ДС А.Капчин ли е?
Хахах публикува:
16 Май 2018 | 07:27
Да се пикам и на новината и на милионера
СС публикува:
15 Май 2018 | 20:33
Да се пикам на най-четения вестник ,с най-ниското заплащане.

Добавете Вашия коментар

TOP