Подписка вместо протест за мръсния въздух в Благоевград

09 Март 2020 | 14:30
3 коментара
Общество

Протестът срещу мръсния въздух в Благоевград, насрочен за днес се отложи.

Причината за това е епидемиологичната обстановка в страната.

Събираха се подписи пред зала „22 септември“ от 12 до 13 часа.

Предвижда се след това да бъде подаден сигнал срещу дейността на Био Тец Рубин в Окръжна прокуратура, подкрепено от подписите на гражданите.
От Инициативен комитет за чист въздух в Благоевград изпратиха отворено писмо с подробности. Ето какво пише в него:

„Нашата инициатива за чист въздух в Благоевград очаквано събра подкрепа в последните седмици. Групата БЛАГОЕВГРАД ДИША във Фейсбук само за няколко дни събра 1000 членове. Трябва да използваме тази енергия за да доведем нещата до крайна цел- чист и безопасен въздух за децата ни.Заради епидемиологичната обстановка в страната с цел ограничаване на заразата и разпространението на коронавируса и риска от струпване на хора, спазвайки препоръката на Здравното министерство протестът на граждани на Благоевград „НЕ ИСКАМ да дишам сажди“ от 12 до 13 ч. пред Община Благоевград (пред зала 22 септември) ще се проведе под друга форма: Събиране на подписи за гражданска петиция „Благоевград диша!“, подписана онлайн от над 750 души досега, между 12ч и 13ч под козирката на зала „22 септември“ на площад „Георги Измирлиев“ в Благоевград. Подаване сигнал срещу дейността ТЕЦ РУБИН-08 ООД в Окръжна прокуратура Благоевград, подкрепен с подписите на гражданите“, пише в писмото на инициативен комитет за чист въздух в Благоевград.

Добавени коментари

личев публикува:
09 Март 2020 | 16:23
Злата Сотирова и Ванцата лелеле Благоевград диша това са подлоги на жъчките бе хора
На вниманиео на РЗИ публикува:
09 Март 2020 | 14:58
На вниманиео на РЗИ , Този химикал го пипат много хора бе простаци вие не гледатели, че има антивирусна кампания това е много тъпо да поднесеш един химикал и всеки да го пипа това е предпоставка за разпространение на коронавирус. Или за болните мозъци Златка, Ванцата и Серго Доктора болния мозък от Грамада;
НЯМА ПРОТЕСТ публикува:
09 Март 2020 | 14:47
НЯМА КОЙ ДА ХОДИ НА ПРОТЕСТ СЪС ЗЛАТА И СЕРГО ДОКТОРО И СЕГА ПОДПИСКА АМАН ОТ ПИШМАН ПРОТЕСТЪРИ

Добавете Вашия коментар

TOP