По повод 80-ата годишнина на ФК „Малеш Микрево” депутатът Стефан Апостолов спомогна за направата на футболни екипи

30 Септември 2020 | 10:12
0 коментара
Спорт

Тази година се навършват 80 години от създаването на футболен клуб „Малеш Микрево” – село Микрево, община Струмяни. По този повод народният представител Стефан Апостолов е помогнал на клуба за закупуването и изработката на нови футболни екипи, съобщиха за Радио „Фокус” - Пирин от клуба.

Благодарение на съдействието, което е оказал депутата с нови екипи са всички 20 футболисти, като за вратарите облеклата са по-различни на цвят от тези на останалите момчета, които са на терена. От клуба казаха, че те лично са се свързали със Стефан Апостолов за съдействие, а той веднага е откликнал на тяхната молба.

„Изказваме специални благодарности на Стефан за помощта, която ни оказа. Тази година отборът ни става на 80 години, затова много ни се искаше да имаме нови екипи. Обърнахме се с молба към г-н Апостолов, който веднага се съгласи да ни помогне. Екипите са готови и вече сме на терен с тях”, казаха още от клуба.

Футболен клуб „Малеш Микрево” – село Микрево, Община Струмяни изказват специални благодарности към Стефан Апостолов./Фокус/

Добавете Вашия коментар

TOP