По покана на Народният представител Александър Мацурев в Парламента гостуваха седмокласниците от Банско, Добринище и Места

20 Юни 2018 | 22:05
0 коментара
Политика

По покана на Народният представител Александър Мацурев, днес в Парламента гостуваха седмокласниците от Банско, Добринище и Места.

"Изключително съм радостен, че имах възможността да споделя с тях естеството на нашата работа като народни представители. Споделих с младите хора и колко е важно те да бъдат образовани и успешни, както и прекрасната възможност, която им е предоставена да учат и се развиват във време, в което образованието е изведено като приоритет в Управленската програма на Правителството и ПП ГЕРБ. Изказвам своята благодарност на г-жа Цвета Караянчева, Председател на Народното събрание, за посрещането и топлите думи, които тя отправи към децата на Община Банско", каза пред Pirinsko.com Ал. Мацурев.

Той благодаря и на своите колеги депутати, които също разговаряха с гостите.

"Няма да пропусна да отбележа и добрата организация на директорите на училищата, които с удоволствие се погрижиха това гостуване да се реализира. Ще продължа да осъществявам такива срещи, за да може широк кръг от граждани да се запознаят отблизо с дейността на Народното събрание", допълни Александър Мацурев, Народен представител от ПП ГЕРБ.

Добавете Вашия коментар

TOP