По - горещо и от Мондиала! Съветници и кметове от Симитлийско в оспорван футболен двубой, поляха победата в двора на кмета Ап. Апостолов

12 Юли 2018 | 12:23
0 коментара
Спорт

Кои са по-добрите на футбол – кметове или общински съветници в Симитли – опитаха се да покажат и докажат мъжете с власт в общината.

Отборът на Поли победи. Всъщност – това май нямаше значение за никого, защото в страни на терена, пред резервните скамейки, имаше маса с крехко печено и автомат с налива бира, които очакваха футболните таланти от управлението на Симитли.

Мачът между кметове и общински съветници бе уговорен още на рождения ден на кмета Апостолов, когато съветниците му подариха футболни вратички за ливадата на двора му у дома. Съдийството на срещата бе поверено не на кой и да е – на заместника на Апостолов – Юли Мишев. С безпристрастен поглед от страни срещата наблюдаваше много доверения на кмета - Илиян Митрев, вар на мача.

В играта имаше много шега, майсторски изпълнения и спорни положения. Още в първите минути, както сигурно се досещате, кметът Апостолов откри резултата за 1:0. До края на първата част бяха реализирани доста положения. Играчите се оттеглиха на почивка при резултат 3:1.

През втората част общинският кмет се разписа с още 3 попадения. Общо за целия мач Поли се израдва на 6 гола, които вкара. Ей така, за авторитет, за кметския отбор се разписаха още кметът на Сушица Георги Митрев и колегата му от Брежани Благой Стефанов. Какво се случи с играта на другия отбор в мача ли? Почти всички от местния парламент на терена се бяха втурнали Апостолов да пазят. Язък, той се разписа с общо 6 точни попадения. За да ги реализира обаче отнесе много шутове от съветниците, сподели с най-доверените си след мача Апостолов. Най-много ритници е изял от Владимир Благоев от Крупник, но той е обигран на терена – капитан на местния Левски Крупник е, а тимът завърши втори в окръжната бундеслига миналия сезон.

За шутове в глезените, и не само, съдията Юли Мишев вдигаше жълтата карта през 3-5 минути. Първият жълт картон реферът даде на кмета Апостолов. За неправилно дишане. Непожалени от съдията и оттеглили се в защита… ей така не усетиха съветниците кога отекна последния съдийски сигнал, пропуснали всяка възможност за атака и гол. Въпреки това се разписаха и те с цели 3 попадения, срещу 8 от кметовете. Най-резултатен за отбора на съветниците беше Тони Стоев. Футболната битка, която премина в спортменски тон, завърши с победа на кметовете, като крайният резултат бе  8:3 в тяхна полза. Веднага след мача съветниците единодушно гласуваха и обявиха - ще искат реванш!

Победата бе полята подобаващо на пищна маса в двора на кмета Апостол Апостолов.

Добавете Вашия коментар

TOP