Пловдивчанин помете пешеходец и ограда в Добринище, момиче и жена пострадаха в Благоевград

13 Август 2018 | 13:14
0 коментара
Криминално

На 10.08.2018г. около 17:30 часа на бул.“П.Яворов“ в гр.Благоевград, лек автомобил „Хюндай“ с 30-годишен водач от гр.Благоевград, извършвайки неправилна маневра „завой на ляво“, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в насрещно движещ се лек автомобил „Мерцедес“ с 20-годишен водач от гр.Благоевград.

При инцидента са пострадали: момиче на 15 години от гр.Благоевград, което е с охлузна рана на лявата китка и жена на 30 години от гр.Благоевград, която е с болки в главата, пътуващи в лекия автомобил „Мерцедес“.

След извършен медицински преглед, същите са освободени за домашно лечение.

На 12.08.2018г. около 19:50 часа в гр.Добринище е станало ПТП, при което лек автомобил „Хонда“ с 40-годишен водач от гр.Пловдив, движейки се по ул.“Иван Галчев“ спира след внезапно изскачане на пътното платно на 39-годишен пешеходец от гр.Пловдив. При потегляне на автомобила, същият минава в ляво и се блъска в предпазна ограда.

С охлузна рана на дясното коляно е пострадал пешеходецът, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

На 10.08.2018г. около 09:35 часа в гр.Гоце Делчев, 30-годишна водачка на лек автомобил „Фолксваген Пасат“ от гр.Гоце Делчев, паркирайки автомобила без да вземе необходимите мерки автомобилът да не се приведе в движение  бива блъсната в момент когато е пред него, след като автомобилът се привежда в движение на собствен ход.

В резултат на инцидента 30-годишната водачка е пострадала с фрактура на ляв крак и без опасност за живота.

На 10.08.2018г. около 09:30 часа в гр.Гоце Делчев е станало ПТП, при което каруца, теглена от кон и управлявана от 64-годишен мъж от гр.Гоце Делчев, излизайки от крайпътна територия на път II-19, не пропуска и се блъска в лек автомобил „Сеат Толедо“ с 25-годишен водач от с.Плетена, общ.Сатовча, движещ се по път с предимство.

С охлузна рана на главата и натъртване на гръдния кош е пострадал водачът на каруцата, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

Добавете Вашия коментар

TOP