Племенниците на безследно изчезналия бос на СИК Киро Буята с обвинения за наркоразпространение на наркотици в Благоевград

03 Април 2016 | 19:03
1 коментара
Криминално
Племенниците на безследно изчезналия бос на СИК Киро Буята с обвинения за наркоразпространение на наркотици в Благоевград

Братята Мирослав и Аспарух Благови от Благоевград бяха арестувани при  изненадваща полицейска акция за наркотици. Ченгета с качулки на главата атакували къщата им на ул. „Тодор Александров” №72 в събота около обяд.

При предприето претърсване са открити и иззети амфетамини, марихуана и везна. Братята са задържани с полицейска заповед до 24 часа в 1-во РУП. Впоследствие с прокурорско разпореждане за 72 часа в ареста е оставен 26-годишният Аспарух Благов-Пушо, а по-големият му брат Мирослав Благов-Мичо е освободен. По случая е образувано досъдебно производство.

По неофициална информация по време на акцията в къщата е била Мария Цветанова, вдовицата на безследно изчезналия сикаджийски бос Кирил Цветанов-Буята. Тя била на гости при родителите си, при които живее сестра им с двамата й синове. В годините назад и двамата братя са регистрирани за различни противообществени прояви. Преди две години Пушо имаше конфликт с охраната на нощен клуб, при който му счупиха ръката. На  17 август  2014 г. пред къщата им бе запален лекият автомобил „Пежо Партнер“ на 70-годишния им дядо Аспарух.  

Добавени коментари

Справка публикува:
04 Април 2016 | 09:59
Абсолютна политическа чистка от правителството на ГЕРБ се извършва в горските стопанства. Не се отчитат професионалните качества на хората, а тяхната принад­лежност. Типичен пример е кадровата рокада в държавното лесничейство в Добри­нище, където Благой Кишев-председател на ГЕРБ в Добринище, стана началник, без да е спазено условието да има пет години стаж в систе­мата.

Добавете Вашия коментар

TOP