Pirinsko.com пита Даниела Савеклиева, защото Борисов трябва да знае! Савеклиева лъже Цветанов - Цветанов лъже Борисов

12 Май 2019 | 16:42
53 коментара
Политика

Савеклиева лъже Цветанов - Цветанов лъже Борисов

Ще поеме ли политическата отговорност Даниела Савеклиева за скандалите в редиците на ПП ГЕРБ в 1 МИР-Благоевград?

Pirinsko.com попита Даниела Савеклиева, защото Борисов трябва да знае!

1. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева агитира: "Гласувай за нас с отвращение"? 

"Гласувай за нас с отвращение"! -С този призив Областният координатор на ПП ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева агитира в частен разговор с гражданин член на комисията в разгара на кампанията за президентските избори, които се проведоха тази година. На медията ни беше предоставен запис от въпросния телефонен разговор, на който кандидат-депутатът за 44-то Народно събрание Даниела Савеклиева, освен че призовава да се гласува за партията на Борисов с "отвращение" си позволявала по телефона да упражнява натиск върху членове на РИК-Благоевград. 

2. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева е провеждала среща с член от жени ГЕРБ-Благоевград, на която чрез друго лице е потърсила сумата от 80 000 лева, за да седне официално на шефския стол на Агенцията по храните в Благоевград?

3. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева е провеждала среща с шеф на ДАИ, на който му е обяснено че има политически чадър и трябва да се отчита всеки месец?

4. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева е инициатор за смяната на общинския председател на ПП ГЕРБ-Благоевград Йордан Андонов?

5. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева е инициатор за саботажа в структурата на жени ГЕРБ - Благоевград? За целта да провали г-жа Елена Ташкова, тя саботира 10-годишния юбилей на нежния електорат на партията, на който и тя самата не присъстваше.

6. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева в компанията на мъжа си Владимир Савеклиев, служител на МВР и бившото ченге Георги Калинков, който от няколко дни е в затвора в Бобов дол са коментирали пред благоевградската общественост, че кметът Камбитов е провал за Благоевград, и че електоратът на ГЕРБ трябва да бъде пасивен за предстоящите избори?

7. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева взима месечно комисионно от фирма, която охранява МБАЛ-Благоевград?

8. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева възнамерявала да сменя шефа на Областно пътно управление Иван Кунев? Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева е провела няколко срещи с известен благоевградски бизнесмен, на който в офиса на партията е взела CV?

9. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева е лобирала в МВР и близки до Борисов, мъжът и да оглави БОП в Областна дирекция на МВР-Благоевград?

10. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева заедно с мъжа й, полицай в Икономическа полиция и бивше ченгета от системата на МВР, въвеждат в заблуждение директорите на институции в областта, че кабинетите са им пълни с подслушвателни способи и е нужно да бъдат почистени?

11. Вярно ли е, че мъжът на г-жа Даниела Савеклиева - Владимир Савеклиев през 2013 г. бе разжалван заради незаконни подслушвания и вместо да заеме директорския пост на 2 РУП в Благоевград, той се задоволил с поста на квартален инспектор?

12. Вярно ли е, че мъжът на г-жа Даниела Савеклиева - Владимир Савеклиев заедно с ченге, който сега е кмет на населено място в Благоевград са подслушвали бизнесмени, началници на институции, данъчни инспектори, съдии, прокурори и митничари в полза на мощен бизнесмен, сега кмет на Областен град срещу сумата от 1500 лв.?

13. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева възнамерява да се кандидатира за кмет на Благоевград, като за целта кадрува в различни институции в областния център на Пиринско? Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева има 4 назначения на пишман гербаджии от Симитли, които работят против партия ГЕРБ и волята на един от най-сериозните кметове на Борисов - Апостол Апостолов?

14. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева провали Асоциацията по ВиК в Пиринско, като спря инвестиция за 1.5 мл. лева от МРРБ за община Кресна. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева заедно с Областния управител Бисер Михайлов и зам.-председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов са се разпоредили на Министър Николай Нанков да спре инвестицията, защото кметът на Кресна е от БСП.

15. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева и кметът на община Петрич Димитър Бръчков са направили предложение към зам.-председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, кметът на община Струмяни Емил Илиев да бъде издигнат за кмет на предстоящите местни избори от ПП ГЕРБ?

16.Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева е уведомена от общинските съветници на ПП ГЕРБ от община Струмяни, че се разграничават и няма да подкрепят Емил Илиев, защото заедно с кмета на Илинденци правили завой наляво?

17. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева е посочила фирма с която ще участва в обществени поръчки в община Струмяни?

18. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева е притискала кмета на община Сандански Кирил Котев да излезе от Асоциацията по ВиК? Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева заедно с Областния управител Бисер Михайлов пускат писма до общините с кметове на ГЕРБ с предложение за втора ВиК Асоциация.

19. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева и кметът на община Петрич Димитър Бръчков забавят вече 2 години предизборно включването на община Петрич в Асоциацията по ВиК?

20. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева допусна структурата на ГЕРБ-Петрич да излезе с отворено писмо до Неврокопския митрополит Серафим и подбуди хиляди петричани с подписка и протест? Денят бе 3-ти март, ден за почит, ден в който България отбелязва 141 години свобода. Ден, в който всички би трябвало да сведем глави и да благодарим на онези, които са извоювали свободата ни. Но ето започна служба, по време на която в храма нахлуха над 50 петричани, които започнаха да дърпат и блъскат свещениците и да крещят: “Недостоен” и „Мафия“.

Защо се случи това?

За никой не е тайна, че проводник на тези грозни сцени и действия са на политиците от ПП ГЕРБ в община Петрич. Това се случва като следствие на действията на една партия, на политици, които се опитаха да „яхнат“ хорското недоволство и решиха да се намесят в работата на цървата. Позицията, с която преди дни излязоха кмет, депутат, зам.областен и председател на ОбС-Петрич се превърна в своебразен проводник на онова, което се случи в храма. Тези хора явно са решили, че властта, която е в ръцете им в момента им дава право да се разпореждат с църквата, а това аз наричам самозабравяне. Политиката няма място в църквата! Политиците трбва да уважават църквата, вярата и религията, а не да провокират грозни викове в храма! Време е да сведат глави и да спрат с популизма, защото резултата, който „постигнаха“ е срамен!

21. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева толерира кмета на Петрич Димитър Бръчков за това, че през последните месеци изплуваха злоупотреби за млн. лв през обществени поръчки?

22. Вярно ли е, че дясната ръка на г-жа Даниела Савеклиева Иван Стойчев, който е общински председател на ГЕРБ-Белица лъсна в схема с европари с чужди крави? Вярно ли е, че дясната ръка на г-жа Даниела Савеклиева Иван Стойчев добива дървен материял в общинската гора на Благоевград?

23. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева е ходила на гости в новопостроената къща за милиони на кмета на община Банско Георги Икономов, според банскалии "Малкия Рилски манастир"?

24. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева толерира кмета на община Банско Георги Икономов и Народния представител Александър Мацурев, които заедно с полицейски началник са нарочени, като ръководители на организирана престъпна група в курортната община?

25. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева заедно с председателят на ОбС-Разлог д-р Мария Копанарова кадруват безкомпромисно на територията на общината, като за сметка на уредени поръчки санираха къщата на д-р Копанарова?

26. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева подмолно уронва престижа на ПП ГЕРБ, като подкрепи решението на кмета на Разлог Красимир Герчев, който искаше да свали цената на водата, заради възникналото напрежение в общината? Пред жителите на община Разлог Красимир Герчев сподели, че е подведен от председателят на Асоциацията по ВиК - Бисер Михайлов. А на общо събрание пред Асоциацията по ВиК Герчев сподели, че е подведен от структурата на местната организация на ГЕРБ-Разлог!

27. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева толерира мощно зам.-кмета на община Разлог Иван Гюров, който незнайно как през последните 2-3 години построи нов цех за алкохол, къща и се движи с коли за стотици хиляди лева?

28. Вярно ли е, че обществена поръчка е причината г-жа Даниела Савеклиева и кмета на община Гърмен Минка Капитанова да сложат край на политическия проект на ГЕРБ в общината?

29. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева манипулира и подвежда Цветанов и ИК за нередностите в ГЕРБ - Гоце Делчев, като е давала инструкции да се манипулира избора на хора в нарушение на устава на партията? Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева залага на Георги Мардов за шеф на ВиК Гоце Делчев, Николай Джингаров и връща на бял кон бившия общински лидер Георги Андонов?

30. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева е одобрила 12 уволнения на членове на ПП ГЕРБ от Напоителни системи в община Гоце Делчев.

31. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева жертва общинския председател на ПП ГЕРБ в община Хаджидимово Кирил Пасков, с уговорката кметът слънце Людмил Терзиев да помогне на ГЕРБ да победи макар и с един глас БСП?

32. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева и зам.-лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов имат любовна връзка, за което съобщава ексклузивно таблоидът „Всеки ден"?

33. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева е изнудвала известен колбасар в Областния град, който е изнудван за пари по време на избори?

34. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева лъже Цветанов - Цветанов лъже Борисов?

Pirinsko.com пита Даниела Савеклиева, защото Борисов трябва да знае!

Pirinsko.com дава право на отговор на всеки, който има желание да се оправдае пред лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и читателите на Югозападната медия! 

Pirinsko.com притежава видео, аудио записи и снимки, които ще публикува!

 

В област Благоевград БСП запазва крехка преднина, която е резултат не от привличане на нови избиратели извън твърдия партиен електорат, а от ерозията в електоралната база на ГЕРБ, предизвикана от вътршнопартийни интриги, корупционни скандали и „апартаментгейт“. 

Обществените поръчки в благоевградско във властта и мобилизация на партийната машина на ПП ГЕРБ все още има своите шансове да получи най-много гласове на 26 май, но само и единственно с личното участие на техния лидер Бойко Борисов.

Евентуална победа на БСП зависи пряко от способността на партията да привлече свободни избиратели от политическия център и анти-ГЕРБ вот извън своя твърд електорат, който в тази фаза от кампанията е мобилизиран.

ПП ГЕРБ все още има своите шансове да получи най-много гласове на 26 май, но само и единственно с личното участие на техния лидер Бойко Борисов, който най-вероятно "ще светне синята лампа" на няколко кмета и областния координатор Даниела Савеклиева.

​Очаквайте подробности за „Суджукгейт” Благоевград!

Добавени коментари

Габи публикува:
17 Май 2019 | 09:55
Вярно е, Икономов е нищо без пиарката му и той го знае. Без нея няма да има нито герб банско, нито Икономовия ще има това реноме. Тя му промени имиджа, облеклото и говоренето. Ако тя си тръгне, забравете са следващ мандат на Георги Икономов. Така че госпожата заслужава само адмирации! а пумиите дето пишат против нея и бившите секретарки да си гледат работата, те никога няма да стигнат нивото й!!!
АЗ! публикува:
17 Май 2019 | 07:56
Миличките те, оплакват се от лошата Венета Тенева, а забравят че тя направи Икономов кмет и Мацурев депутат. Ах сладурковците ми! Лошата Венета Тенев с нейните умения и многото приятели в политиката и бизнеса, от които сега някои новоизлюпени дпутатчета се възползват нагло. Ей драскачите я внимавайте в картинката, защото депутатскто място е много клатещ се стол, лесно се пада от него и много кандидати има за него (само че грамотни и образовани, а не гамени и селски кръчмари). Нали знаете че всяко търпение има граници. Баста и асталависта!
BANSKO GERB публикува:
15 Май 2019 | 09:05
До змея - напуснахме или бяхме прокудени? знаете ли в ГЕРБ Банско какви неща се говорят, знаете ли колко хора са възмутени от наглостта на определени лица? Единствено страхът крепи в момента организацията ни нищо друго.
Змея публикува:
14 Май 2019 | 22:59
Всичко е вярно напуснахме много
ВладКо публикува:
14 Май 2019 | 17:25
Къщата на Гюров бледнее пред тази на Икономов. Разлика с 2 милиона. Колко беше кметската заплата, 2 000 лв.? Тава не е малкия рилски манастир, това е големия рилски манастир. Малкия е в община Рила. Интересно е какво е декларирал кмета? Откъде са парите?
Каракол публикува:
14 Май 2019 | 14:59
Навремето Тенева беше подсъдима за клевета (съдия кмето на Симитли) и се беше оакала от страх. Сега разправя из банско че ако рече ще свали и Икономовия и Мацуревия само с една статия. Не си е зела урок...
Перо публикува:
14 Май 2019 | 11:46
тая каша за групировката в бнаско я забърка венета тенева! тя работи срещу герб и пуска сигнали! Вън от Герб, вън от Банско!
Деса Лоената Топка публикува:
14 Май 2019 | 11:17
Ей следа ве шо писувате тука за Герп банцко!
Рино публикува:
14 Май 2019 | 09:33
35. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева е кадрувала всички роднински назначения в община Банско? колко братовчедни, дъщери и племеници работят тук? Питайте кушлевио и кирицо
Симеон Цвятков публикува:
14 Май 2019 | 09:26
Даниела Савеклиева много си повярва и скоро сама ще падне в капана, каквито през годините сама залагаше на почтени, стойностни и с повече от нея възможности, хора.
Григорий публикува:
14 Май 2019 | 09:24
Какво работи Диана Башлиева, съпруга на областния управител Бисер Михайлов и какви доходи получава, освен от адвокатска дейност. Колко хора, не членуващи в ПП ГЕРБ е назначила в ПП "Рила", ПП "Пирин", Агенция по заетостта, Областна управа? Срещу какви комисионни? На кой се отчита? Кой я пази? Има ли чадър над нея и от кого? Кой се разпорежда в Областна администрация- Бисер Михайлов или Диана Башлиева? Къде работи големият им син? Къде работи снаха им? По какъв начин Диана Башлиева е придобила гора на алеята за "Бачиново"? Колко пъти е правила постъпки да строи на това място /алеята за "Бачиново"/, и пред кого? Какво е декларирал Бисер Михайлов в годишната си декларация, а за съпругата си?
разлог публикува:
14 Май 2019 | 00:35
Чета , примижа за малко и се чудя - какво ли биха рекли едновремешните войводи ,от македонско време ? Сигурно биха се чудили - А бе тиа сите , дека че ги копаме ?
тен-кю публикува:
13 Май 2019 | 23:31
оставте го Шашко намира, че сега венета тенева че требува да пише опровержениа
BANSKO BG публикува:
13 Май 2019 | 23:20
Полицейски началник, кмет и депутат от ГЕРБ действат, като мощна организирана група в Югозапада! ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ! Кога, че е интересно?
BANSKO BG публикува:
13 Май 2019 | 23:16
"Даниела Савеклиева е кадрувала всички роднински назначения в община Банско" -не е верно, сите са рода на кирица, тоа ги кадрува не Савеклиевата
Коце Дунин публикува:
13 Май 2019 | 22:59
35. Вярно ли е, че г-жа Даниела Савеклиева е кадрувала всички роднински назначения в община Банско? колко братовчедни, дъщери и племеници работят тук?
РингоСтар публикува:
13 Май 2019 | 22:37
Задавате много въпроси, но къде са отговорите? Аз ще ви кажа - довчера селяни с потури, селски мутри с космати гърбове и миризливи подмишници, днес са с 'интелегнети' с костюми за по 2000 евро. Това са герб, шайка бандюги дето по между си ще са изядат, не им требува БСП. Тия са мръша до амеба.
ДЖЪСТИ 2 публикува:
13 Май 2019 | 22:21
депутатино масуревия
Сам публикува:
13 Май 2019 | 22:12
Pirinsko.com дава право на отговор на всеки, който има желание да се оправдае пред лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и читателите на Югозападната медия! .... Да бе, че отговора... че се насерат по скоро от шубе, текива са те не ли ги знаете.
ДЖЪСТИ публикува:
13 Май 2019 | 21:56
у банско елате да видите що е. тава нищо не е.
разл публикува:
13 Май 2019 | 21:50
разликата между герб и бсп е че герб е бкп а дс е коомпи
разл публикува:
13 Май 2019 | 21:48
разликата между герб и бсп е че геб е бкп а дс е коомпи
rrrrrr публикува:
13 Май 2019 | 21:35
време е да сложим край на мафията -герб
РАЗЛОГ публикува:
13 Май 2019 | 20:17
САМО КЬОВЕШИ
РАЗЛОГ публикува:
13 Май 2019 | 20:12
ДО 112 КАТО ЗНАЕШ ЦЕНИТЕ НА КЪЩИТЕ В ГОЛФ-ИГРИЩЕТО ОТКЪДЕ И КАК ЗАХАРИ БЕЛИЧЕНОВ СПЕСТИ 400 000ЕВРО ДА СИ КУПИ КЪЩА В ИГРИЩЕТО ДО ЖАН КЛОД ВАН ДАМ НЕГОВИТЕ ДОХОДИ СА ЯСНИ ЗАПЛАТАТА НА БЕЛИЧЕНОВ ОФИЦИАЛНО Е 1 000ЛВ.
.Диди публикува:
13 Май 2019 | 20:07
Много запознат излезе Бриндо. За всички си е съчинил по нещо. Защо не пише за Камбитов. Защото баща ти е назначен от същия за кмет на с.Дъбочица или защото ти плаща редовно. А Камбитов е известен навсякъде с ракета. Но това не ти изнася и коментара може и да не се прочете, защото изтрива това, което не ти е удобно.
ООО публикува:
13 Май 2019 | 20:05
МИЛИТЕ ГЕРБАДЖИИ ТРЕСКА ГИ ТРЕСЕ ОТ ИОНЧЕВА И КЮВЕШИ ИДВА ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО СТИГА АПАРТАМЕНТИ КЪЩИ И НА РЕДОВИТЕ ГЕРБАДЖИИ ИМ СЕ ИСКА АМА АКО ГЪКНАТ ОТИВАТ НА БОРСАТА
112 публикува:
13 Май 2019 | 19:56
ДО 112 ВИЖДА СЕ ЧЕ ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАШ ОТ НИЩО ПРЕЗ ЖИВОТА ВЕРОЯТНО САМО ЦИГАРИ СИ КУПУВАЛ ТУХЛИТЕ С КОИТО ЗИДА ЗАМ.КМЕТА Е ЧЕТИРИ ЛЕВА БРОИКАТА ВИЖ РЗП НА КЪЩИТЕ В ГОЛФ ИГРИЩЕТО И СМЯТАИ АКО МОЖЕШ АКО ЗНАЕШ КАКВО Е РЗП
Гладни публикува:
13 Май 2019 | 17:08
Гладни комунисти просо сънуват. никой не ги ще във властта, загубата ще е голяма. Начело на листата им човек извън партията - разследвана за ПРАНЕ НА ПАРИ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА, С МАЙКА РУСКИНЯ (като бай ви СТАНИШЕВ)
Владо Савеклиев публикува:
13 Май 2019 | 09:55
Ебем всички евтини пички тая малката шефка на магазин копче скинах я другата е Цецка третата е мецка една имам в общината друга имам в вик крада яко от вашата пара
до 112 публикува:
13 Май 2019 | 08:34
Не виждам къща в Разлог и околия, която да е над 1 000 000 лева, спосрански тАпанар! Даже луксозните къщи на голфа с всички екстри са за по 300-400 000 €! Сей спосранските лайна някъде другаде, например в Драгалевци при офшорната лена или в имота и в панчарево!
112 публикува:
13 Май 2019 | 08:00
КОЛИТЕ НА ГЮРОВ СА ЗА ЕДИН МИЛИОН А КЪШАТА КОЯТО В МОМЕНТА СТРОИ В РАЗЛОГ ЩЕ НАДКАРА МИЛИОНА
ххх публикува:
13 Май 2019 | 07:57
ГРЕШКА НА ЗАМ.КМЕТА НА РАЗЛОГ ИВАН ГЮРОВ СА ЗА ЕДИН МИЛИОН
Избирател публикува:
13 Май 2019 | 00:36
В Благоевградско БСП запазава к.ура ми янко, долни спосрански подлоги от Пириснко.бг! НИКОГА БСП няма да спечели в Благоевградско, каквото и да пишете и говорите под диктовката на лайноразносвачката Лена Офшорнова! Бабите и дядовците нямат Интернет и не могат да ви четат глупостите и фантазиите, дебили нагли! ДОЛУ БСП, боклуци мръсни, Един пирон не бяхте забили някъде в окръга м,ама ви да е,ба нагла и на освирепелите за власт некадърници! Пътувайте по стария път за София мама ви да е.ма гнусана, а не по Ам СТрума!
Избирател публикува:
13 Май 2019 | 00:31
В
Потърпевш публикува:
12 Май 2019 | 23:53
А, вярно ли е, че Савеклиева прикрива Котев, като заявява на потърпевши от неговите деяния "Съди го" !!!! !!!!!!!!
Ваня публикува:
12 Май 2019 | 22:39
За Разлог нищо не се пише а там е най голямата мафия. То са рентгени офиси къщи цехове коли Апартаментгейт има на Герчев с клиниката Да каже за колко с баба му купиха офисите и ма кой даде банята в Бане.
Миряна публикува:
12 Май 2019 | 21:56
Всичко написано е вярно! Но има пропуски. Послушкото и подмазвач Бисер Михайлов е подарил на недодяланата си втора жена- Деана Башлиева цяла Дирекция от МОСВ, да уволнява и заплашва служителите?!? Срам и позор!
Kalinka публикува:
12 Май 2019 | 21:48
Мразя бриндо но тука е прав само незнам защо не пише за шефката на вик Благоевград колко пари дава на Владо кефало всеки месец от охраната и от доставките защо любовницата на кефало работи в общината и харчи на пазар в София по 5ооо лв
Общината публикува:
12 Май 2019 | 20:46
Вярно ли е, че кмета на с. Зелен дол Ангел Младенов е този, който заедно с мъжа на Савеклиева са подслушвали жената и любовницата на Атанас Камбитов, по заповед на Камбитов и това е било причината Ангел Младенов да бъде уволнен от МВР?
петрич публикува:
12 Май 2019 | 20:09
Дали шефа на ДАЙ не е Георги Ангелски от Петрич??????????????????????????
Трол публикува:
12 Май 2019 | 19:59
Верно ли Мария Георгиева си е платила директорското място в НПГ Гоце Делчев??? За едни 15 бона се говори в града.СРАМОТА и тя в ръководството с цели 3 гласа
АЗЕ публикува:
12 Май 2019 | 19:58
Ясноо, започнаха самоизяждането си.Закономерен процес при изхабяването на всяка партия. Апропо, Бриндо не ви е виновен, виновна е алчността и главозамаята, налегнала политическата класа в България.
Джингаров публикува:
12 Май 2019 | 19:30
Вярно ли е, че за председател на ГЕРБ Гоце Делчев е назначен Никола Джингаров класиран на 4 място в избор с едва 20 гласа, но против Устава на партията назначен за председател. Същият няма качества и пълен провал. Борислав Пръков назначен за Секретар без да се е кандидатирал за такъв. В ръководството са вкарани хора, които ги няма в календара.Дали Гераксиев има намеса а? Партия ГЕРБ в Гоце Делчев е погребана от Савеклиева.
севаклиева публикува:
12 Май 2019 | 19:28
Престанете да пишете неверни неща. Мястото е друго ,кадето можете да сезирате.
Георги Георгиев публикува:
12 Май 2019 | 19:05
След като член на ГЕРБ покаже, че със знания и умения превъзхожда Даниела Савеклиева, тя намира начин да го отстрани от длъжност, а след това и от партията. В резултат на което тя се обгражда от малко знаещи и можещи, послушни и нея угодни хора, които да ги манипулира, както намери за добре и за своя угода. В резултат на което се появиха Бисер Михайлов, Мартин Бусаров, Красимир Чакъров, Стефан Апостолов, Александър Манолев, Александър Мацурев и много други никому неизвестни и достатъчно ограничени послушковци. Въпросите са ви добри. Задайте ги на Бойко Борисов, а ние читателите оставаме в очакване на отговорите.
Kambitov публикува:
12 Май 2019 | 18:35
Ах,комунета долни.Бриндо ,комунист такъв,само лъжи тиражираш
Разлог публикува:
12 Май 2019 | 18:12
Това в Разлог е вярно защото преди 3 години Копанарова си направи основен ремонт на къщата.Тази крадлива Копанарка вън от ГЕРБ и Разлог.Тази е много алчна и злобна жена !!!
falkon публикува:
12 Май 2019 | 17:36
Вярно е всичко написано!!!
Боре публикува:
12 Май 2019 | 17:32
а вярно ли е че Камбиров ти е обещал място на общински съветник,а Бриндо?
Оне публикува:
12 Май 2019 | 17:30
"Гост" трол на герб се включи... Очакваме и други. А управляващите ще получат РУК не само на тия избори. Да се опитат тия боклуци
гост публикува:
12 Май 2019 | 17:21
Аз имам само един въпрос: вярно ли е, че Пиринско от времето на Тошо разнася само бесепарски лайна?! Всички го знаеме! Ай сиктир бе, червени боклуци! НЕМа мешка за вас в пиринско, спосрански лайноразносвачи!
ШУТ публикува:
12 Май 2019 | 17:04
Всичко е вярно, ..Затова на26.05.т.г. ще получат РУК....

Добавете Вашия коментар

TOP