Пирин започна с 3-ма нови пред погледа на кмета Камбитов

08 Януари 2018 | 16:38
0 коментара
Спорт

С трима нови футболисти започна подготовката си за пролетния дял в Първа професионална лига Пирин Благоевград. В днешното занимание участие взеха Ивайло Тодоров, Тихомир Костурков и Вайс Врънчев. 

Първият със сигурност остава при “орлетата”, докато за другите двама старши треньор Милен Радуканов ще реши в хода на подготовката. Тодоров за последно е играл в Локомотив Горна Оряховица, Костурков в канадския Скарбъро, а Врънчев - в Места Хаджидимово.

Наставникът на Пирин очаква в най-скоро време към тима да се присъедини и вратар. Единствен по-дълга почивка получи Аймен Суда. Той ще се присъедини към съотборниците си до края на тази седмица. В края на миналата година благоевградчани се разделиха с Благой Македнджиев, Стилиян Николов и Даниел Младенов. Наставникът Милен Радуканов призна че ще търси футболисти на още три поста, единият от които е вратарският.

Подготовката през януари ще протече при местни условия, а от 28-ми януари до 9-ти февруари орлетата ще бъдат на подготвителен лагер в турския курорт Алания. Там ще бъдат изиграни и 5 контролни срещи. Възможно е преди това да бъде изиграна и една контрола в България срещу отбор от трета лига.

Добавете Вашия коментар

TOP