Пирин с класика представи отбора и новите екипи

21 Юли 2019 | 08:11
1 коментара
Спорт

Пирин Благоевград  победи с класическото 3:0 коравия отбор на Сливнишки Герой. Орлетата имаха куп положения и през двете полувремена, като нито за момент не изпуснаха инициативата. Вчера бяха представени всички нови попълнения, както и новата екипировката УМБРО, с която ще се обличат зелените през новия сезон.
През първата част, въпреки горещото време, двубоят бе на добри обороти, като пропуски за Пирин направиха Златинов и Благов.В 36-та минута Ивайло Михайлов открадна една топка при лошо разиграване в защита за гостите и матира стража им за 1:0. До края на първата част, той се отличи и с още един пропуск с глава. 
През втората част за Пирин влязоха всички чуждестранни попълнения и играчите на проби.
Димитър Благов изработи дузпа в средата на полувремето, която бе реализирана майсторски от Руслан Иванов.Вълчанов остана сам очи в очи с вратаря на гостите, но пропусна.Именно той отбеляза последното попадение в края на мача, след като получи отличен пас от Йоан Фелрат.

Пирин излиза в първи мач за първенството следващата събота, когато зелените домакинстват срещу Ботев Гълъбово.Пирин спорт

Добавени коментари

Ужас публикува:
23 Юли 2019 | 08:24
Ужас!Махнете това розово,че направо ми се ревеее

Добавете Вашия коментар

TOP