Пирин с иронично обръщение към съдията от мача с Витоша: Благодарим Ви, г-н Тодоров!

23 Май 2018 | 00:14
1 коментара
Спорт

Ръководството на Пирин (Благоевград) публикува иронично обръщение към главния съдия Станислав Тодоров, който свири мача с Витоша (Бистрица). "Орлетата" загубиха с 1:2 и изпаднаха от елита, а едното попадение на столичани бе от явна засада.

Ето какво написаха от Пирин:

Благодарим Ви, г-н Тодоров!

ОФК Пирин ЕООД Благоевград изказва искрените си благодарности на съдийската бригада в мача реванш от плейаута за класиране на бараж за място в Първа Лига. 

Благодарим Ви г-н Тодоров, най –вече на вас, за това, че имахте смелостта да определите съдбите на десетки футболисти, служители на клуба, и най-вече за това, че оставихте дълбока следа в сърцата и душите на верните привърженици на ОФК Пирин. 

Благодарим Ви за безсънната нощ, за сълзите в очите на възрастни мъже, деца и жени.

Благодарим Ви, че показахте как с едно решение доказахте теорията на Едуард Лоренц за Ефекта на пеперудата.
 
Благодарим на всички съдийски бригади от Елита. За дузпата в София срещу Левски, за отменения гол във Варна, за дузпата в Бистрица, за още и още. 

Благодарим Ви, че показахте на 250 деца от школата на ОФК Пирин, че не всичко зависи от тях, усърдието им в тренировките и спортната дисциплина. 

Благодарим Ви, че ги мотивирахте да преследват мечтите си – да станат професионални футболисти, и всичко да зависи от тях на терена. Или пък, да станат рефери? 

Благодарим Ви и до нови срещи по футболните терени. Дали?

БЛИЦ-СПОРТ

Добавени коментари

222 публикува:
23 Май 2018 | 03:14
obrashenieto e tochno no ima i bojie vazmezdie s obsebenoto ime

Добавете Вашия коментар

TOP