Пирин победи Поморие с 3:1 в Благоевград

20 Октомври 2019 | 08:17
0 коментара
Спорт

Пирин победи Поморие 3:1. Двата отбора направиха здрав мач на осветление, изгледан от близо 1500 зрители. Любопитно е, че агитката на "орлетата" не присъства на стадиона. Поне 50 фена гледаха мача от гората над стадиона. Това бе в знак на протест, че на съоръжението се допускат хора, след проверка с дрегер.

Гостите поведоха в 24-ата минута с гол на Димитър Законов, след самостоятелна акция.Само след 3 минути орлетата изравниха. Точен беАлександър  Бастунов, който след центриране насочи топката в обартния ъгъл. .След почивката домакините стигнаха до пълен обрат. В 53-ата минута, след страхотна асистенция на Глоар Антонио, Иван Вълчанов овладя на гърди и отблизо вкара за 2:1.

След час игра бе оформено крайното 3:1. Първи гол за Пирин след завърщането му в отбора отбеляза Конър Хендерсън, след страхотен удар от границата на наказателното поле.До края на мача остана време и за една греда за домакините, уцелена от Хендерсън. И още няколко пропуска. Това бе ипърва победа за орлетата от месец насам.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP