Пирин и Витоша не излъчиха победител в дербито на дъното в Група "А"

23 Април 2018 | 07:52
0 коментара
Спорт

Пирин и Витоша не излъчиха победител в дербито на дъното в Група "А" на втората осмица. Двата тима завършиха при резултат 2:2 на стадион "Христо Ботев" в Благоевград.

Витоша започна срещата по-добре, като успя да открие още в 4-ата минута, когато се разписа Ангел Стоянов след удар от границата на наказателното поле - 0:1. 

В 22-ата минута Дани Пеев отправи хубав изстрел от въздуха, но топката премина далеч от вратата на "орлетата".

В 35-ата минута на срещата домакините стигнаха до изравняване. Юлиан Попев се възползва от прекрасно центиране от свободен удар, за да направи резултата 1:1.

Така двата тима завършиха при резултатно равенство през първата част. 

Второто полувреме започна доста мудно, като играта се водеше предимно в центъра на терена, а първата възможност дойде в 57-ата минута, когато опасен удар на Митев мина на сантиметри от напречната греда на гостите.

В 67-ата минута Витоша поведе за втори път в мача. Стефан Христов отбеляза страхотно солово попадение - 1:2.

Така се стигна до 78-ата минута, в която "орлетата" стигнаха за втори път до равенството. Голмайстор бе Флорент Боджадж, който вкара след прекрасно центриране от корнер на Хендерсън, оформяйки крайното 2:2.

След този резултат Пирин остава на третото място с 30 точки в група "А" на втората осмица, а Витоша е на последното четвърто място с едва 10 пункта и така продължава да няма успех в Първа лига.

Добавете Вашия коментар

TOP