"Пирин Фолк" в Сандански пробуди от летаргичен сън бизнеса в града, ресторантьори отчетоха троен оборот

25 Август 2018 | 13:52
1 коментара
Бизнес

Фестивалът „Пирин Фолк” в Сандански пробуди от дълбок летаргичен сън бизнеса в града и препълни заведенията с клиенти, видя репортер на Pirinsko.com.

Кафенетата, пицариите, дюнерджийниците, заведенията за бързо хранене и хотелите в Сандански буквално се пръскат по шевовете от туристи за радост на собствениците им.

В първия фестивален ден в курортното градче почти нямаше свободни места за консумация, а в повечето кафенета, разположени по централната улица на града, вечерните резервации се правеха още от най -  ранните часове на деня.

От този факт определено най – доволни бяха съдържателите на заведенията, които категорично заявиха, че благодарение на гражданите и туристите през уикенда печалбата им от продажби надминала всички  очаквания, а оборота им скочил двойно, та дори и тройно.

„Много сме доволни от фестивала, тъй като града се напълни с хора дошли от различни кътчета на страната за да му се насладят. Благодарение на тях и ни е поработихме усилено тези няколко дни. Де да беше така целогодишно, нямаше да се оплакваме за нищо”, коментира усмехнато търговец в Сандански.

Добавени коментари

Бай Данчо публикува:
26 Август 2018 | 09:10
Пропаганда по ГРОБ-арски!Бриндо,репортера ти как позна, че това са гости за Пирин фолк,бре!?

Добавете Вашия коментар

TOP