Пирин Благовград стартира подготовката си за пролетния полусезон

03 Януари 2020 | 21:49
0 коментара
Спорт

Пирин (Благоевград) започна подготовка за пролетния дял от първенството на Втора лига. На първата тренировка се явиха 19 футболисти, сред които нямаше нови попълнения.

Двама не бяха на заниманието поради различни причини, но се очаква да се присъединят към отбора по-късно днес и утре. Това са Габриел ,който лети от Бразилия и пристига утре и Христос Контохристос. Той пък закъса с колата си на Кулата, на връх рождения си ден. От ръковоството на отбора му бяха подготвили и ваучер като подарък.

За отбелязване е, че на първата тренировка присъстваха около 200 привърженици на Пирин. Сред официалните гости пък бе новият кмет на Благоевград - Румен Томов,заместник-кметът Ясен Попвасилев,председателят на ОБС Андон Тодоров ,шефката на клуба Ива Уорън и много други.

"Орлетата" очакват 10 нови футболисти да дойдат в Благоевград в понеделник. 4 от тях ще бъдат българи, а останалите 6 - чужденци. Всички ще минат тестови периоди и ще подпишат, ако бъдат одобрени от старши треньора Уорън Фийни.Пирин спорт

Добавете Вашия коментар

TOP