„Пирин“ без двама ключови играчи за мача с ЦСКА

02 Декември 2016 | 14:53
0 коментара
Спорт
Пирин  без двама ключови играчи за мача с ЦСКА

Отборът на „Пирин“ Благоевград ще бъде без двама ключови футболисти за гостуването си на ЦСКА – София в неделя. Заради контузии няма да играят Александър Башлиев и Антон Костадинов. За последния реално сезона приключи ,тъй като контузията му е по-сериозна. Башлиев пък има проблеми с кръста.

 

Това, че столичани са имали по- малко време за възстановяване, не е от значение според старши треньора на „орлетата“ Стефан Генов. Селекционерът на „Пирин“ е категоричен, че е важно е да има концентрация и желание.

"Този отбор на ЦСКА е много по-различен от онзи, с който играхме в Благоевград. Вижда се и импулса в играта им заради новия треньор. Отиваме в София за да играем футбол и да спечелим нещо от този мач. Мога само да съжалявам, че имаме само 18 точки в актива си. Играем все по-добре и заслужавахме повече точки. Усеща се малко умора при нас, но така са всички отбори в края на годината", допълни Генов.

Привържениците на „Пирин“ организират и екскурзия до столицата за двубоя с червения отбор. Отпътуването е 14:30 часа от хотел Ален Мак, а цената ще бъде 5 лв.

От тима на домакините обявиха цена на билетите от 7 лв. за гостуващата в сектор „Б“ публика.

Срещата между ЦСКА-София и „Пирин“ е от 17:30 часа на 4 декември, неделя.

Добавете Вашия коментар

TOP