„Пирин” - Благоевград намери бързо заместник на управителя В. Попов, представи Велислав Елезов

21 Юни 2021 | 08:49
1 коментара
Спорт

Новакът в родния елит „Пирин“ намери бързо заместник на управителя Венко Попов, който представляваше общината в Борда на директорите на клуба, но преди броени дни бе изхвърлен от ръководното тяло с уточнението, че остава до избора на наследника му. Това стана още този уикенд, в който на овакантения стол се настани един от най-дългогодишните и лоялни служители на „Дъбравска“ 1 Велислав Елезов. Бившият пиар на орлетата стана административен директор, след като властта на стадион „Христо Ботев“ взе „Емирейтс Уелт“.

„Велислав Елезов е новият член на Борда на директорите и сменя на поста Венко Попов. Вписването му в Търговския регистър вече е фак и може да встъпи в длъжност. Включването му в Борда на директорите е по предложение на собственика и основен спонсор Пол Белогур, който отчита заслугата на Елезов по време на преговорите за инвестиционните му намерения за придобиването на клуба, както и дългогодишния му принос като служител на ФК „Пирин“. Той ще продължи да изпълнява и досегашните си функции на административен директор“, написаха в официалната страница на тима.

Две нови имена в спортно-техническия щаб официализираха от ръководството на зелено-белите. Мениджърът Уорън Фийни пристигна в Благоевград след ваканцията с нов помощник – Шон Макарти, който е бивш футболист на „Олдъм“. Досега пръв и единствен асистент на старшията бе Радослав Митревски, който остава в екипа.

Пиринци се сдобиха и с главен скаут в лицето на Любомир Трайков, направил име в „Лудогорец“ и напоследък в столичния „Локомотив“. На него вероятно ще се разчита да помогне за намирането на още един нападател след раздялата с петричанина Андон Гущеров, на когото договорът беше прекратен по изгодната за двете страни формула „взаимно съгласие“. Острието дойде през зимата от ЦСКА 1948 след продължително лечение на контузия и не успя да хване ръка, записвайки едва 8 мача от резервната скамейка и 1 гол.


Лоялността и отдадеността към каузата „Пирин“ натежаха за повишението на В. Елезов /в средата

С първия отбор започват подготовка преотстъпеният в Симитли миналата есен Иван Тасев и капитанът на елитните 19-ки Вергил Янев, които оформят при мъжете квинтет младоци заедно със стража Александър Марковски, Асен Либяховски и Ивайло Тодоров.в.Струма - СТОЙЧО СТОИЦОВ

Добавени коментари

фенът публикува:
21 Юни 2021 | 16:33
Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака

Добавете Вашия коментар

TOP