Пиянска касапница в Гоце Делчев! Футболистът Марио Метушев закла човек и си заби нож в гърлото

15 Юни 2018 | 18:13
2 коментара
Криминално

Алкохола прави чудеса! Футболистът Марио Метушев закла човек, след което си преряза гърлото, съобщава източник на Pirinsko.com.

Както информирахме, пиянски спор между футболиста Марио Метушев и 42-годишният Красимир К. по прякор "Дзъмбо" завърши с кръв.

Жестокото убийство е станало в дома на жертвата в кв. "12 конгрес" на град Гоце Делчев.

Около 16:27 часа днес на тел.112 е получен сигнал за това, че в частен дом в гр.Гоце Делчев има 42-годишен мъж от гр.Гоце Делчев, който е с прободни рани по тялото. От пристигналите на място полицейски служители и  медицински екип е установено, че 42-годишният мъж е починал, като на място е намерен да лежи и 38-годишният Метушев от гр.Гоце Делчев, който е с прободна рана в областта на шията. Същият е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Всичко започнало след спор, а словесните пререкания преминали във физическа саморазправа. Метушев взел нож нанесъл няколко прорезни рани и убил на място Красимир в собственият му дом, след което си забил ножа в гърлото.

Футболиста е със опасност за живота и бере душа в болницата.

Очаквайте подробности!

Добавени коментари

простотията е по хората публикува:
11 Юли 2018 | 17:39
Вие сте само за американско крими! Нали е имало и свидетели,или те хората според вас са слепи или умствено изостанали като вас ли ?
Хара публикува:
17 Юни 2018 | 21:30
Пишете като ,че сте били там...Дали пък жертвата не е именно футболиста..Домакинът да го е наръгал и като е видял какво е направил се е уплашил и се е самоубил ...

Добавете Вашия коментар

TOP