Пияни и без книжки на пътя шофьори предизвикаха катастрофи

20 Ноември 2017 | 13:13
0 коментара
Криминално

През изминалите почивни дни, на територията на област Благоевград, са станали следните ПТП:

В петък около 18:40 часа на ул.“Дунав“ в гр.Гоце Делчев, лек автомобил „Пежо“ с 26-годишна водачка от гр.Гоце Делчев, блъска 69-годишен мъж от гр.Гоце Делчев, пресичащ пътното платно, в резултат на което същият е пострадал с контузна рана на главата и комоцио.

Пострадалият е настанен за наблюдение в МБАЛ-Гоце Делчев.

В неделя около 11:00 часа на ул.“Промишлена“ в гр.Благоевград, неправоспособен 31-годишен водач от гр.Благоевград, управлявайки мотоциклет „Сузуки Сантана“ и движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, губи контрол над мотоциклета и пада в дясно от пътното платно.

В резултат на инцидента, същият е получил счупване на дясна ключица.

Бързи производства за извършено престъпление по чл. 343В, ал.2 от НК са образувани срещу следните водачи на ППС:

В петък около 22:45 часа по ул.“Рокфелер“ в гр.Петрич, С.Т./18г./ от с.Тополница, общ.Петрич е управлявал лек автомобил „Опел Корса“, без да притежава свидетелство за управление на МПС.

Бързи производства за извършено престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК са образувани срещу следните водачи на ППС:

В събота около 13:05 часа по ул. „Свети Димитър“ в гр.Хаджидимово, Р.М./27г./ от гр.Хаджидимово е управлявал товарен автомобил „Форд Фиеста“ с наличие на 2,74 промила алкохол в издишания въздух.

Тази нощ около 02:25 часа по ул.“Патриарх Евтимий“ в гр.Банско, З.М./24г./ от с.Абланица, общ.Хаджидимово е управлявал лек автомобил „Рено Меган“ с наличие на 1,33 промила алкохол в издишания въздух.

Добавете Вашия коментар

TOP