Пиян шофьор от Сандански се заби в дърво край с.Лиляново тази нощ

29 Август 2017 | 11:00
0 коментара
Общество

На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

На 28.08.2017г. 23:30 часа в района на Лилянски път в посока местността „Попина лъка“, землище на с.Лиляново, лек автомобил „Ауди“ с 34-годишен водач от гр.Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза в ляво от пътното платно и се блъска в крайпътно дърво. С порезни рани в областта на челото и носа, комоцио и контузия на гръден кош е пострадал водачът на автомобила, който е настанен за лечение в МБАЛ-Сандански, без опасност за живота.

С техническо средство е установено, че същият е шофирал с наличие на 1,22 промила алкохол в издишания въздух.

Вчера около 10:00 часа на бул. „Св.Св.Кирил и Методий“ в гр.Благоевград, лек автомобил „Опел Колибра“ с 43-годишен водач от  гр.Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, блъска 87-годишен мъж от гр.Благоевград, който е пресичал неправилно пътното платно на необозначено за целта място. Пострадал, с порезна рана на главата и комоцио, но без опасност за живота, е пострадал пешеходецът, който е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград.

Бързо производство за извършено престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК е образувано срещу Ф.Х./19г./ от гр.София. На 29.08.2017г. около 01:25 часа по ул.“Бяло море“ в гр.Гоце Делчев, същият е управлявал лек автомобил „Сузуки Витара“ с наличие на 1,62 промила алкохол в издишания въздух.

Добавете Вашия коментар

TOP