Пилето на фолка Райна блесна с ново хоби! Санданчката усука знойно тяло около пилон!

16 Ноември 2017 | 15:58
0 коментара
Любопитно

Пилето на фолка Райна усуква знойно тяло около пилон.

Бившата изгора на Константин взима уроци по новата мания на жените за секси и стегнато тяло.

Фолкпевицата се е зарибила сериозно и се е превърнала в чинна ученичка, издадоха е свидетели. Райна не пропуска нито едно от упражненията около пилона, като е готова на всякакви жертви, за да усъвършенства движенията.

Танцът на пилон съчетава в себе си сложни акробатични трикове, танцови елементи и фитнес. Райна има намерение да усвои няколко вида изпълнения.

Първото е наречено "фитнес". Фокусът при него е върху физическите данни, акробатични елементи. Следват арт танците, където се залага на изпълнението и артистичността. И последният вид е "екзотик".

Там вече се набляга ма музикалните номера, елементите на пластика и хореографията. Именно до него иска да достигне Пилето на фолка, като не е ясно дали ще покаже новите си способности в някой видеоклип.

Засега Райна се е записала за пълен курс от 12 урока и според приятелите й се справя повече от добре.

"Сбъркала си си професията", похвали я дори един от тях. Никак нескромно чалгарката му отговори, че просто си е природно надарена.

Райна прекъсна уроците си само за кратко, за да се отдаде на поредната си екзотична ваканция. Този път фолкаджийката избра да почива на Филипините, където бе в компанията на тайнственото си гадже. След завръщането си отново поднови посещенията си в залата.

В същото време бившият й - Константин, я унижи пред цяла България при влизането си в „Биг брадър Most Wanted“. Той с усмивка коментира, че при участието си преди 11 години е влязъл с гадже, а е излязъл без, визирайки точно Райна.

"И по-добре, че стана така", добави Коцето. Само преди няколко дни певецът разкри, че е започнал да се среща с жена си Надя още докато е имал връзка с Райна.

Добавете Вашия коментар

TOP