Пийте преди лягане и на сутринта ще сте по-леки!

09 Март 2019 | 14:06
0 коментара
Любопитно

В борбата срещу допълнителни сантиметри по бедрата, корема и талията не всички начини са добри!

Като цяло има доста скептичното отношение към  напитките, изгарящи калориите, но има и доста положителни отзиви от дами, свалили по този начин доста килограми.

Напитката, която ще ви дадем днесq допринася не само за изгарянето на мазнините, но и има слабително действие! Това е много важно, особено за тези, които страдат често от запек, което води до усещане за тежест и интоксикация на тялото.

Тази натурална напитка за отслабване трябва да се пие преди лягане: това е специален трик! По време на сън, тялото ни е в състояние да възстанови мускулите, но не прави нищо с мазнини. Пиенето на чаша от тази напитка ще даде тласък за ускоряване на метаболизма ви и изгарянето на мастни депозити.

Нужните съставки:

250 мл.

сварена вода
половин лимон
1 стрък магданоз
щипка канела
1 ч. л. ябълков оцет
1 ч. л. мед

Приготвяне:

Във водата добавете нарязания лимон и магданоз. Оставете да престоят една вечер. След това чак добавете меда, канелата и оцета.

За да отслабнете ефективно, пийте коктейла преди лягане, 2 часа след вечеря. Още на следващия ден ще усетите разликата – напитката може да намали до 500 грама допълнително от теглото ви

Процедурата на приложение е 2 седмици, след което е необходимо да се направи почивка за 3 дни и да продължите употребата, докато се постигнат желаните резултати.

Ако рецептата ви е харесала, споделете я с приятелите си!

Добавете Вашия коментар

TOP