Певицата Румяна Попова: Храмът на Ванга ме зарежда с енергия!

27 Юни 2018 | 16:14
0 коментара
Култура

„Енергията на Рупите край храма на Ванга е толкова силна, че те кара да настръхнеш”. Това заяви в интервю за столичен ежедневник певицата Румяна Попова.

Тя е категорична, че мястото е много специално и магнетично. „Край храма на Ванга се зареждам с нови сили и вдъхновение”, споделя още тя и допълва: „Майка ми пази едно интервю с Ванга, отпечатано във вестник от 90-те години. Преди около 30 години пророчицата казва така: "България ще тръгне напред, когато властта поеме човек, който сега е още момче". Сметката показва, че сега този младеж се е превърнал в мъж на около 40 години. Дано скоро удари неговият час, защото всичко, което Ванга е предсказала, в един момент се е сбъдвало”, убедена е Румяна Попова.

По повод на предстоящия фестивал  „Фолклорна магия” в Банско, на който певицата е за лице, тя споделя : „Много отдавна искам да направя песен за Банско, защото това е едно от любимите ми места в България. Обичам да ходя там още преди да се превърне в модерен курорт. Привличат ме планината, мирисът на гора и усещането за нещо българско и родно. Затова помолих поетесата Катя Кирянова да напише текста на песента "Банско е магия". Тя се справи блестящо. Но аз дълго време се лутах, преди да намеря човека, който да напише музиката за тази толкова специална за мен песен. Но ето че той се появи - името му е Сашко Велков. Той успя да извае музика, която най-точно пасва на усещането ми за Банско. Песента беше завършена точно по времето, когато вървеше организацията на фестивала. И сякаш дойде по поръчка! Гордея се, че песента ми ще бъде химн на това прекрасно събитие”, с вълнение казва Румяна Попова.

Добавете Вашия коментар

TOP