Петър Галчев, кандидат за кмет на Добринище към съгражданите си: Имате думата ми, заедно ще предприемем едно перспективно пътуване към добруването на всички нас

09 октомври 2019 | 12:06
11 коментара
Петър Галчев, кандидат за кмет на Добринище към съгражданите си: Имате думата ми, заедно ще предприемем едно перспективно пътуване към добруването на всички нас

Обръщение към жителите на Добринище направи кандидатът за кмет на Добринище от ПП ГЕРБ Петър Галчев. Думите му са истински, изпълнени със съдържание, а един млад човек дава сигурна заявка да работи за града с много обич и грижа.

Ето какво казва Петър Галчев:

Скъпи съграждани от Добринище,

Отново сме изправени пред избор, един от най-важните - този за местна власт. Като кандидат за кмет на нашия град от ПП ГЕРБ, аз се обръщам към Вас, за да Ви призова да ме подкрепите с гласа си, да подкрепите Георги Икономов за неговия трети мандат, да подкрепите нашата листа за съветници, в която има четирима представители на Добринище. Правя го открито и честно. Правя го с целия си опит като общински съветник и като гражданин, чийто живот е минал пред очите Ви.

Държа да знаете, че аз не обещавам празни приказки, а поемам пряк ангажимент към Вас, към бъдещето на Добринище. Имам ясно начертан график - месец по месец какво ще се случва в града ни, за да бъдете спокойни, че неговото развитие ще продължи, и то с ускорени темпове. Готов съм за всички предизвикателства, защото зная, че ще застанете до мен, за да бъдем заедно в едно ново, още по-перспективно пътуване към добруването на всеки един от Вас.

Нашият град, с всичките си природни дадености, с Вас, гордите, работливи и предприемчиви негови граждани, с подкрепата на Георги Икономов и общинските съветници от ППГЕРБ, точно след четири години ще бъде едно от най-добрите места за живот в цялата област, а защо не, и в страната. Това го казвам с цялата си отговорност, и така ще бъде! Имате думата ми!

Петър Галчев

Политическа публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Българин публикува:
12 октомври 2019 | 00:19
Милуш дуоото пребиваше хората по Банско по време на соца.Т.тренчев е номер 2Това е кандидата от воля за общ.съветници.
???? публикува:
12 октомври 2019 | 00:14
Не на гипсове и тренчеви рекетьори.Банско и общината не са зависими от тях.
Изпята песен публикува:
10 октомври 2019 | 09:07
ПП ГЕРБ вече си отива! Както и много други преди тях.Дано не дойдат други като тях.Е,сега ше ги болят зъбките,че тамън се бяха наместили някои,но всичко е временно.Но след като една партия си отиде,кога се е върнала? И БСП,и СДС,и НСДВ....Държи,държи па се спиши!
Дете публикува:
10 октомври 2019 | 09:00
Ще ви видим след изборите с кой и къде ще сте,помочковци?! Тогава ще се мазните на другите,както сте го правили винаги до сега.Не че много ги обичате Пени и Неделчо!После така ще говорите за новите управници.
Човек публикува:
09 октомври 2019 | 23:42
Успех на Петър ,на г-н Икономов и на ПП ГЕРБ! не се подавайте на манипулации. С вас сме!
toi публикува:
09 октомври 2019 | 22:37
ПЕПИ ДРАГУНИН Е НОМЕР 1 всички сме за него.
ТЯ публикува:
09 октомври 2019 | 17:16
ХАХА! Вие сте аут , малките ми кадевчета от нарко-ДАНС-отбора! Да ви имам и съветниците на вас да ви имам, дето ви карат да правите тази смешна и жалка кампания! Смех! Жоро Икономов и Пепи Галчев са НОМЕР 1 и като дойдат ПАК на власт, ще ви наритаме хубаво вас, да си знаете мястото и да ни правите път като минаваме покрай вас с вдигнати глави! А пиарката е още тук , колкото и да не ви се иска, и още ще ви държи в словесна захапка, миличките ми, ЩЕ ВИ ЗАКУСВАМ НА ЗАКУСКА ВАС! Вашата омразна пиарка не може да бъде отстранена лесно, пиленца, защото както се казва на война се ходи с оръжие, а моите оръжия са вече заредени!!! Селяндури , без Жоро вие пак ще сте в обора!
ViktoR публикува:
09 октомври 2019 | 16:58
Мунината Трагедия я викаа Димитря Мунина-Клечерова! Оти е чехал и амеба! Слуга в нозете на Деса Мис Пиги. Тя командва, той изпалнява, егати мажо!
Слагайте червена лента! публикува:
09 октомври 2019 | 14:55
Най-добре спрете коментарите,че не знаете какво ще ви чуят ушите.Пепи може и да е научил и останалите букви от азбуката,но още не може да ги произнася.Нищо! Ще го научат,но още дълго ще му е трудно произнасянето.Научих,че ще му назначат говорител за по-сериозните работи.
Масто публикува:
09 октомври 2019 | 13:40
Хаха, ако Пешо успее да каже написаното тук без да мучи, без да се олигави в плюнка и без да заеква.... Това не са негови думи, това е новата им пиарка, която за разлика от предишната има дар слово .
Коце Дунин публикува:
09 октомври 2019 | 12:37
А Мунината Трагедия че си я прибереш ле ?

Добавете Вашия коментар!