Петър Галчев, кандидат за кмет на Добринище към съгражданите си: Имате думата ми, заедно ще предприемем едно перспективно пътуване към добруването на всички нас

09 Октомври 2019 | 12:06
11 коментара
Политика

Обръщение към жителите на Добринище направи кандидатът за кмет на Добринище от ПП ГЕРБ Петър Галчев. Думите му са истински, изпълнени със съдържание, а един млад човек дава сигурна заявка да работи за града с много обич и грижа.

Ето какво казва Петър Галчев:

Скъпи съграждани от Добринище,

Отново сме изправени пред избор, един от най-важните - този за местна власт. Като кандидат за кмет на нашия град от ПП ГЕРБ, аз се обръщам към Вас, за да Ви призова да ме подкрепите с гласа си, да подкрепите Георги Икономов за неговия трети мандат, да подкрепите нашата листа за съветници, в която има четирима представители на Добринище. Правя го открито и честно. Правя го с целия си опит като общински съветник и като гражданин, чийто живот е минал пред очите Ви.

Държа да знаете, че аз не обещавам празни приказки, а поемам пряк ангажимент към Вас, към бъдещето на Добринище. Имам ясно начертан график - месец по месец какво ще се случва в града ни, за да бъдете спокойни, че неговото развитие ще продължи, и то с ускорени темпове. Готов съм за всички предизвикателства, защото зная, че ще застанете до мен, за да бъдем заедно в едно ново, още по-перспективно пътуване към добруването на всеки един от Вас.

Нашият град, с всичките си природни дадености, с Вас, гордите, работливи и предприемчиви негови граждани, с подкрепата на Георги Икономов и общинските съветници от ППГЕРБ, точно след четири години ще бъде едно от най-добрите места за живот в цялата област, а защо не, и в страната. Това го казвам с цялата си отговорност, и така ще бъде! Имате думата ми!

Петър Галчев

Политическа публикация! Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добавени коментари

Българин публикува:
12 Октомври 2019 | 00:19
Милуш дуоото пребиваше хората по Банско по време на соца.Т.тренчев е номер 2Това е кандидата от воля за общ.съветници.
???? публикува:
12 Октомври 2019 | 00:14
Не на гипсове и тренчеви рекетьори.Банско и общината не са зависими от тях.
Изпята песен публикува:
10 Октомври 2019 | 09:07
ПП ГЕРБ вече си отива! Както и много други преди тях.Дано не дойдат други като тях.Е,сега ше ги болят зъбките,че тамън се бяха наместили някои,но всичко е временно.Но след като една партия си отиде,кога се е върнала? И БСП,и СДС,и НСДВ....Държи,държи па се спиши!
Дете публикува:
10 Октомври 2019 | 09:00
Ще ви видим след изборите с кой и къде ще сте,помочковци?! Тогава ще се мазните на другите,както сте го правили винаги до сега.Не че много ги обичате Пени и Неделчо!После така ще говорите за новите управници.
Човек публикува:
09 Октомври 2019 | 23:42
Успех на Петър ,на г-н Икономов и на ПП ГЕРБ! не се подавайте на манипулации. С вас сме!
toi публикува:
09 Октомври 2019 | 22:37
ПЕПИ ДРАГУНИН Е НОМЕР 1 всички сме за него.
ТЯ публикува:
09 Октомври 2019 | 17:16
ХАХА! Вие сте аут , малките ми кадевчета от нарко-ДАНС-отбора! Да ви имам и съветниците на вас да ви имам, дето ви карат да правите тази смешна и жалка кампания! Смех! Жоро Икономов и Пепи Галчев са НОМЕР 1 и като дойдат ПАК на власт, ще ви наритаме хубаво вас, да си знаете мястото и да ни правите път като минаваме покрай вас с вдигнати глави! А пиарката е още тук , колкото и да не ви се иска, и още ще ви държи в словесна захапка, миличките ми, ЩЕ ВИ ЗАКУСВАМ НА ЗАКУСКА ВАС! Вашата омразна пиарка не може да бъде отстранена лесно, пиленца, защото както се казва на война се ходи с оръжие, а моите оръжия са вече заредени!!! Селяндури , без Жоро вие пак ще сте в обора!
ViktoR публикува:
09 Октомври 2019 | 16:58
Мунината Трагедия я викаа Димитря Мунина-Клечерова! Оти е чехал и амеба! Слуга в нозете на Деса Мис Пиги. Тя командва, той изпалнява, егати мажо!
Слагайте червена лента! публикува:
09 Октомври 2019 | 14:55
Най-добре спрете коментарите,че не знаете какво ще ви чуят ушите.Пепи може и да е научил и останалите букви от азбуката,но още не може да ги произнася.Нищо! Ще го научат,но още дълго ще му е трудно произнасянето.Научих,че ще му назначат говорител за по-сериозните работи.
Масто публикува:
09 Октомври 2019 | 13:40
Хаха, ако Пешо успее да каже написаното тук без да мучи, без да се олигави в плюнка и без да заеква.... Това не са негови думи, това е новата им пиарка, която за разлика от предишната има дар слово .
Коце Дунин публикува:
09 Октомври 2019 | 12:37
А Мунината Трагедия че си я прибереш ле ?

Добавете Вашия коментар

TOP