Петричкият рефер Е. Вангелов с трогателно изпращане във Велинград

12 Май 2016 | 13:47
0 коментара
Спорт
Петричкият рефер Е. Вангелов с трогателно изпращане във Велинград

По подобаващ начин изпратиха във Велинград един от най-успешните съдии от крайния Югозапад - Емил Вангелов. След повече от 20 години години с флагче в ръка, 200 мача при професионалистите, от които 120 в елита, сегашният председател на съдийската колегия в Петрич каза официално сбогом на съдийството с мача между "Чепинец" и "Велбъжд". Преди началото на двубоя той бе почетен от члена на СК при ЗС на БФС - София Николай Марков, който връчи плакет на Емил Вангелов от името на Зоналния съвет /сн. 1/. Петричанинът не бе подминат и от домакините. Специално поръчан плакет 45-годишният Вангелов получи и от Филип Устабашиев, член на УС на ФК "Чепинец" /сн. 2/.

За последен път Емил Вангелов /вдясно на сн. 3/ застана пред обективите в съдийски одежди заедно с капитаните на двата отбора - Кирил Кирилов (Велбъжд) и Николай Байраков (Чепинец), и останалите от съдийското трио - санданчанинът Йордан Воденичаров (в средата) и петричанинът Христо Божков (вляво).

Бившият треньор на "Беласица" Бисер Хаздай /сн. 4/, който понастоящем води кюстендилци, също поздрави Емил Вангелов след последния съдийски сигнал под проливния дъжд на стадиона в Ракитово, пожелавайки на вече бившия от няколко минути рефер да му върви по вода във всички следващи начинания.

Добавете Вашия коментар

TOP