Петричката болница с нов дълг от над 50 000 лв.

24 Ноември 2017 | 13:59
7 коментара
Общество

Ново задължение от над 50 000 лв. ще трябва да плати Многопрофилна болница за активно лечение „Рокфелер”-Петрич.

Решението е на Районния съд в южния град.

Дълговете продължават да преследват петричката болница и да и тежат като воденичен камък.

Лечебницата дължи 12 312 лв. по договор за абонаментно сервизно обслужване на рентгенови апарати от 02.01.2013 г., както и лихва.

Другата сума е 13 464 лв. по договор за абонаментно сервизно обслужване на рентгенови апарати от 02.01.2014 г., ведно със законната лихва за забава върху тази сума.

Третата сума е на същата стойност - 13 464 лв. Парите са дължими по договор за абонаментно сервизно обслужване на рентгенови апарати от 03.01.2015 г., ведно със законната лихва за забава върху тази сума.

Последната сума е 10 974 лв. по договор за абонаментно сервизно обслужване на рентгенови апарати от 04.01.2016 г., заедно с лихвата. Лечебницата ще плати още 4575 лв. за съдебни разноски. Решението подлежи на обжалване в двуседмичен срок пред Окръжен съд – Благоевград.

Добавени коментари

Мухльо от Грамада публикува:
24 Ноември 2017 | 19:22
Да не ти изкарам истинската причина за напускането на синът ти от Общинския съвет .Не ме предизвиквай да не стане още по-лошо. Да не научиш неща ,които не си и подозирала!
Пруписвачка публикува:
24 Ноември 2017 | 18:41
Силво ,престани да преписваш местните сайтове !Ставаш за смях!Като нямаш с какво да си запълваш сайчето ,не преписвай информации ,които са изтекли преди седмица в други сайтове.Осветлението на борсата на село Кърналово е стара новина !Виж във всички регионални медии ,нейното отразяване ,и ако имаш достойнство ,се засрами!Колети направиха по темата разработка ,за която ти можеш да си мечтаеш !Ага ти ,измекярката ,....
Силвето ,що да я правиш ,горката !-такава си е !2797.. публикува:
24 Ноември 2017 | 17:50
Всичките коментари са сканирани !По повод измислиците ,ще бъдат поотделно проверени от съда ,по настояване на ищеца Данка Манова .Това е направено ,за да се застрахова авторското право на коментиращите ,освен проверяваните две авторки на пасквила.Пожелавам и на двете съдия по настоящето им дело дабъде съдия Диана Хаджиева!Силва е била осъдена от нея,а за колежката и предстои...,първото кръщене!
Тежката артилерия публикува:
24 Ноември 2017 | 17:11
Ще се намесим в края !Когато ще направим за смях тази от Струма ком.За продължаващите и лъжи и неистини,които се бълват от жълтия сайт СТРУМА.КОМ. ,като отразим процеса срещу нея и леличката от детската градина на село Тополница -Ани Терцата.Дословно ще бъде предадено какво точно двете са измислили за този скандал .Не ,че и директорката е китка за мирисане ,но такова нещо с авторитета на учителството в община Петрич ,не бе извършено за двайсет години.За разлика от Ани Терцета ,директорката Денка Манова има висше образование .Само това е основание ,тя да наклони везните си в своя полза пред съда .Останалото е кьорфишек,и 16 дневни напъни за сензация.
До Бръчков и екипа му публикува:
24 Ноември 2017 | 16:01
Ако не знаете ,80 % от коментарите в сайта на Силва Ком ,са нейно дело!Толкова ли сте заспали ,та да ви лъже ,като ЦИГАНКА!Отдавна в областта не я възприемат на сериозно ,но в Петрич ,явно е добре дошла!-с лъжите си!
Като я знам ,Каква е силна ,само на прикази,и набутва колегите си публикува:
24 Ноември 2017 | 15:29
Като я знам ,каква е силна ,само на приказки ,и набутва колегите си , с нейните редакторски намеси ,то ми е ясно още отсега!-Няма да бъдат пожалени и двете от съда ,за клеветата !Един път не бе поискана думата на засегната учителка и директорка!Кой ли чете този жълт сайт ,който е освен смешен и цигански ,но бълва постоянно Лъжи!Многокр.атно е спиран ,за Фалшивите новини,но тази все ни си взема поука .
Златната уста публикува:
24 Ноември 2017 | 14:24
Силво ,а защо не кажеш ,че тази директорка е завела вече съдебен иск срещу сайта ти.Има и заведен граждански иск срещу теб и Ани Терцата .Ако ставаше така лесно да се уволняват дългогодишни директори на детски градини ,под давлението на една буботеща Зооинженерка ,и една леличка ,пряко засегната в случая ,то това нямаше да е община Петрич.Добре ,че се осъзнаха навреме от екипа на Бръчков ,за да се стопира целият този ЦИРК.Кметът Д.Дамянов също е съпричастен към подбудата!На него ще му бъде връчена протесна нота от партията ,която го е издигнала ,за компрометиране авторитета и.Телевизорът е дарение от АБВ...Петрич ,и няма нищо общо с интригантът на селото ,който е от същата партия.Пиши си крими хрониките ,тъй като за друго не те бива!А ,виждам ,че и там са те отрязали!

Добавете Вашия коментар

TOP