Петричанка се прицели в короната "Мис Америка", призна: "Българките никога не се предаваме”

24 Април 2018 | 17:12
0 коментара
Общество

След като в рамките на 3 дни петричанката Кристи Дечева спечели две престижни корони за красота в Америка – чикагската „Miss Windy City 2018” и короната на най-красивата жена на щата Илинойс, този път тя е вперила поглед в короната „Мис Америка”.

Веднага след конкурса „Мис Илинойс” петричанката обяви, че сред толкова други изключително красиви момичета със силни каузи получаването на короната било най-голямата изненада в живота й.

„Не е важно откъде човек тръгва или започва, важното е колко всъщност е постигнал и какво е научил по трудния път, преследвайки целите и мечтите си”, увери от далечна Америка младата петричанка съгражданките си в южната община, и обяви: „Българките никога не се предаваме!”.

Красавицата е родена в южния град и учи там до 2 клас. Тя е едва 8-годишна, когато пристига с родителите си в САЩ. След като завършва средното си образование, на 18 г. започва работа в модната индустрия и се записва успоредно за студент в University of Illinois at Chicagо.

Завършва 2 специалности – наказателно право и социология. Решава обаче да се откаже от модния подиум в полза на образованието, което й отнема много време. В университета девойката е от най-активните. Кристи е вицепрезидент на комисия, имаща за задача да организира събития за студенти с интерес към специалността право.

След завършването на университета Кристи веднага започва работа в корпоративна правна фирма в Чикаго. Девойката рядко се връща в България, но когато си дойде, винаги се изненадва от факта, че въпреки трудностите българите й се струват доста по-спокойни и щастливи в сравнение с американците.

Тази седмица предстои Кристи, която е висока 177 см, да подпише договор с агенция за модели, който е една част от наградата за спечелването на първото място на Miss Illinois Earth US 2018. Предстои й да участва и на Седмицата на модата в Ню Йорк, където ще има уникалния шанс да се запознае със знаменити дизайнери и модни фотографи.

Кристи Дечева вече е набелязала и следващата си цел – тазгодишното издание на „Мис Америка”.

Преди няколко години тя участва на този конкурс, но не успя да спечели. Тази година е убедена, че ще сложи на главата си короната на най-красивата жена на САЩ. /Струма/

Добавете Вашия коментар

TOP