Петричани със злато и сребро на турнира по билярд “Bulgaria Bear Open 2018”

22 Ноември 2018 | 17:59
0 коментара
Спорт

Злато и сребро беляза значимото присъствие на състезателите от петричкия клуб “Bo&Bo” на тазгодишното издание на турнира по билярд на 8-ма топка “Bulgaria Bear Open 2018”, проведен в столицата с участието на 180 майстори и любители на щеката.

Шампион в сегмента “Аматьори” стана Венцислав Димитров, който на финала победи с 5:4 Тодор Дамянов от Варна и получи златен медал, грамота и 250 лв. от наградния фонд. Петричанинът прояви невероятна воля за победа и спечели състезанието в драматичен мач, в който изоставаше с 2:4, но се концентрира максимално и доминираше във всички игри до края. Кирил Гаганелов завърши на 5-о място, като паралелно с това късметът му проработи в традиционната томбола, от която спечели голямата награда – щека “Bear”. Третият петрички представител Александър Касабов е 33-ти.

При професионалистите Георги Георгиев също стигна финал, в който загуби с 4:7 от представителя на домакините Станимир Русланов и трябваше да се задоволи със сребърния медал, купа и 300 лв. от наградния фонд. Милчо Макенджиев стана 5-и, Даниел Тодоров е 9-и, а пловдивчанинът Милко Фиданов, който отскоро също се състезава за петричкия клуб, е 17-и.

До атмосферата на голямото състезание се докоснаха младите надежди Димитър Главчев, Джани Кочев и Стефан Георгиев, както и нежното попълнение в отбора Михаела Динева.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP