Пенев след победата на ЦСКА с 3:1 над Етър: Доволен съм и от тези на пейката

10 Март 2019 | 07:30
0 коментара
Спорт

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев показа пълно задоволство след победа 3:1 над Етър във Велико Търново. Специалистът похвали и двата отбора за хубавия мач, като подчерта, че най-важен е бил първият гол.

"Направихме много добър мач, но и двата отбора играха отлично. Много добър мач, много сериозен, беше мач на надлъгване, успяхме първи да пробием, вкарахме втори и трети гол. Всичко се получаваше добре, играхме срещу сериозен отбор, въпросът беше да падне гол и да победим, с тази цел дойдохме", коментира Пенев.

"Когато вкараш гол, съперникът тръгва да търси гол, това отваря пространства. Доволен съм от всички които играха, както и от тези които бяха на пейката, работиха сериозно и това си пролича, ЦСКА винаги играе за победа, от всичко съм доволен. Успехът е 3 точки, продължаваме напред, има много време до края на първенството. Това е показателно за играта ни, създаваме много положения и отбелязваме, всички участват в организирането на атаката, всички са важни от вратаря до нападателя", допълни наставникът на "червените" за мача във Велико Търново.БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP