Пеещи фонтани, светлинни и водни ефекти в центъра на Белица и околните села

06 Юни 2019 | 10:39
0 коментара
Бизнес

В общинския център проектът обхваща построяването на пеещи фонтани със светлинни и водни ефекти на фона на песни, свързани с Белица, осветление, озеленяване и места за отдих.

Разноцветни 3D запомнящи се светлинни ефекти ще украсяват публичните сгради в центъра на града. Привлекателна инфраструктура и социално-икономическа среда за живот, труд и бизнес в общината ще придаде на центъра на малкото градче европейски вид.

Проектът обхваща четири населени места в общината – Горно Краище, Дагоново, Бабяк и Белица. Площадните пространства ще бъдат обновени и аранжирани, за да се чувстват хората горди и щастливи от направените придобивки.

Молитви и благопожелания за здраве, мир, разбирателство и успешно реализиране на стартиралите проекти в община Белица произнесоха местният свещеник Николай Попов и местният имам Ахмед Горелски.

След поставянето на първата копка бе направено жертвоприношение – курбан на домашно животно лично от кмета Радослав Ревански, който ще бъде даден за приготвяне на храна за социално слабите слоеве от населението.

Добавете Вашия коментар

TOP