Парламент или цирк? "Воля": Долу ръцете от г-н Марешки!

16 Септември 2020 | 10:13
3 коментара
Общество

"Долу ръцете от г-н Марешки", се казва в декларация на ПГ на "Воля", прочетена от Пламен Христов. Той и депутати от групата излязоха на трибуната, облечени в бели тениски с надпис "Аз съм Марешки".

Преди два дни цяла България стана свидетел как беше направен опит да бъде очернен един достоен човек, да бъде употребен един почтен политик и предприемач, задкулисието показва безсилието си да накаже истинските виновници, обяви Христов. ПГ на партията категорично се противопоставя на атаката срещу човек, създал хиляди работни места, започнал сам борбата срещу картелите. Пламен Христов призова политическите партии и хората да не се поддават на манипулациите.

Няма да допуснем някой да лъже Брюксел и да жертва един човек, заяви той. Тези,които сега злорадстват, да осъзнаят, че така подкрепят система, срещу която уж протестират, предупреди представителят на "Воля".

Не бързайте да се радвате, през годините много се радваха, че чрез мръсни номера са успели да ни забавят, но не успяха да ни спрат, декларира Пламен Христов. Той припомни, че само за два месеца повече от 160 000 българи са застанали зад кампанията на Веселин Марешки за безплатни лекарства за пенсионерите.

Кой се страхува от "Воля", дали саморазправата с една млада партия е правилният път към промяната, за която всички говорят - не, коментира депутатът. Той заяви, че "Воля" иска в политиката, в управлението да има хора, които дават, а не грабят.

Добавени коментари

Razlogenin публикува:
16 Септември 2020 | 19:45
Еее,госдин марашки.евала,ашкулсум.златен ти курац.машалла,аферим.
Цирк "Марешки" публикува:
16 Септември 2020 | 10:55
Това е в неговия стил.На всяка цена във властта! Ама няма-а-а! Свърши се! Сбогом Марешки!
Селянче публикува:
16 Септември 2020 | 10:24
Е как няма да излязат, нали той им дава ЗАПЛАТАТА! Те и майките си ще наредят да ги"оножде" само и само да са на власт!

Добавете Вашия коментар

TOP