Палят светлините на коледната елха в Разлог

04 Декември 2020 | 12:16
4 коментара
Култура

Наближава Рождество- празник на светлината и вяра в доброто. Светлините на Коледното дърво в нашия град ще бъдат запалени на 08.12.2020г.

 

Централният площад на туристическия град ще бъде празнично осветен от хиляди лампички и светещи гирлянди. На Коледното дърво и на 4-те по-малки елхи до него  са поставени  лампички, светещи топки и светещи гирлянди.

По традиция и тази година общината няма да отреже елха, а ще украси жив 18-метров многогодишен бор. Коледните светли ще покрият сградата на общинската администрация, празнично ще светят и улиците „Гоце Делчев”, „Стефан Стамболов” и „Шейново”.

Те ще греят в знак на благодарност към медиците- лекари, сестри, санитари. Те ще изразяват нашето отношение към самоотвержен труд на хората, които правят добро и тихо от душа.

Добавени коментари

До Разлог публикува:
04 Декември 2020 | 14:35
Освен пелетарниците, не забравай и рачиджийниците!
Anski публикува:
04 Декември 2020 | 14:26
Поклон пред медицинския персонал. Бъдете здрави и все така всеотдайни. Относно редактора на статията за'' туристическия град'' моля да споделя моето скромно мнение А туристическия град си е едно село с тумбелеци и комплекса ри. Нито сте туристическа дестинация, нито културна. Имате една къща кипрева ли каква не помня където е бил конака в Мехомия. Станахте като македонците Видяла жабата, че подкова ват коня и тя се Наредила. Курорта е един и колкото и да имате бучка в гърлото като го произнасяте е номер едно и това е Банско. Банско запомнете го ако не е Банско сте живи просяци и тумбелеци.
Разлог публикува:
04 Декември 2020 | 12:31
Какъв туристически град под мъдрото ръководство на Гроб само в Разлог има 20 цеха за пелети изрезаха гората цеховете в селата не броим това е промишлеността в Община Разлог
Дъгата маала публикува:
04 Декември 2020 | 12:25
Да с благодарност към Мара Копанарова д- р Велев със заплатата му от 10 000 аферим и

Добавете Вашия коментар

TOP