Пак ужас в Германия: 8 българчета изнасилиха брутално 13-годишна и заснеха всичко на телефон

12 юни 2018 | 23:05
0 коментара
Пак ужас в Германия: 8 българчета изнасилиха брутално 13-годишна и заснеха всичко на телефон

Брутално посегателство с участието на 8 момчета от България се е разиграло в германския град Велберт, съобщава вестник "Билд". 13-годишно момиче е било изнасилено на връщане към дома си. Задържани са четирима от извършителите, а двама все още се издирват. Всички те са били на възраст между 14 и 16 години. 

Вечерта около 18 часа момичето се прибирало към дома си след тренировка по плуване, когато било пресрещнато от момчетата в гора в града. Ново зверство в Германия: Турчин закла в парк 15-годишна румънка, която прошепна само "Умирам, умирам" пред потресени очевидци  Първоначално 2 от момчетата са изнасилили тийнейджърката, докато другите 6 са снимали случващото се с телефоните си. След това я завлекли през гората под мост, където отново момичето било изнасилвано.

Извънредно от Германия: Шокиращ обрат със закланата в парк 15-годишна румънска красавица, убиецът се оказа българин! (СНИМКА)  Местната полиция заяви, че видеото, заснето с телефон, може да се използва като криминално доказателство.

"Доказателствата са сравнително ясни. Групата е заснела акта с мобилен телефон”, обяви говорител на властите. Само за ден това е вторият тежък криминален случай, в който са замесени български граждани в Германия. По-рано днес стана ясно, че 17-годишен български гражданин е главен заподозрян за убийство на 15-годишна румънка в Мьонхенгладбах.

Превод и редакция: БЛИЦ
 


Добавете Вашия коментар!