Паднали дървета и скъсани кабели от снега в Благоевград

17 Януари 2016 | 09:20
0 коментара
Общество
Паднали дървета и скъсани кабели от снега в Благоевград

Със снежна покривка осъмна тази сутрин Благоевград. Снегопочистващата техника работи цяла нощ, основните пътни артерии в града се почистват. Има паднали дървета от снега, над тротоарите са провиснали и скъсани кабели, предаде репортер на Pirinsko.com.

Всички пътища на територията на Областно пътно управление-Благоевград са затворени за движение на товарни автомобили с маса над 12 тона. Това са ГП Е-79 в участъка Благоевград-Кулата, път II-19-Симитли-Банско-Гоце Делчев, както и пътят Разлог-Якоруда-Юндола-Велинград. Пътищата са проходими при зимни условия за леки автомобили, почистват се, съобщиха от Областно пътно управление.

Всички пътища на територията на Областно пътно управление-Благоевград са затворени за движение. Има проблеми с отварянето на сайта на Агенция „Пътна инфраструктура”, явно е пренатоварен. Снегопочистващата техника на общинската фирма „Биострой” работи цяла нощ, основните пътни артерии в града, както и стръмните улици в кварталите към 8 часа бяха почистени. Има пречупени от мокрия сняг дървета, по тротоарите висят кабели, има и скъсани такива, но те са на доставчиците на кабелни и интернет-услуги.

Работниците на „Биострой” разчистват тротоарите в района на автобусните спирки, малък снегорин започна почистването и на тротоарите по главните улици на Благоевград.

Добавете Вашия коментар

TOP